Peugeot 5008 SUV - 'Beste nieuwkomer' 2018

05 Oct, 2017
Peugeot 5008 SUV - 'Beste nieuwkomer' 2018
Tijdens het Driving Business Event van het vakblad Automobiel Management op 27 september is de Peugeot 5008 SUV uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer van 2018. De Peugeot scoort hoog om zijn interieur- en rijcomfort.
Tijdens het Driving Business Event van het vakblad Automobiel Management op 27 september is de Peugeot 5008 SUV uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer van 2018. Dit is een praktijkprijs waarbij auto's zich op diverse gebieden op de weg moeten bewijzen.   

De vakjury die bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen in Nederland vindt dat de 5008 SUV veel ruimte biedt. Ook het interieur- en het rijcomfort scoren hoog. De Peugeot heeft een gedurfd dashboard en een ruime uitrusting. Daarmee biedt de 5008 SUV veel auto voor zijn geld.
  

De nieuwe PEUGEOT 5008 SUV is geintroduceerd binnen de markt van de grote SUV's met zeven zitplaatsen uit het C-segment. De uitvoering is dynamisch, bijzonder elegant en functioneel. Het model is leverbaar met diverse zuinige en sterke motoren. Kortom een nieuwe dimensie voor de 5008 SUV!

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.