De nieuwe Peugeot 3008 wint de titel 'Women’s World Car of the Year'.

De nieuwe Peugeot 3008 wint de titel 'Women’s World Car of the Year'

23 Nov, 2017
De nieuwe Peugeot 3008 wint de titel 'Women’s World Car of the Year'.

De jury voor de Women’s World Car of the Year awards koos de Peugeot 3008 als winnaar in de categorie SUV. De auto levert rijplezier op en heeft ook nog een fraai interieur- en exterieur design.

De jury voor de Women’s World Car of the Year awards bestaat uit 25 vrouwelijke automotive journalisten uit 20 verschillende landen. De jury komt één keer per jaar bij elkaar om in winnaar uit te kiezen in iedere categorie. Dit jaar kreeg de Peugeot 3008 de titel in de SUV categorie.  

In 2017 zijn er 420 auto's geselecteerd. Deze auto's werden verdeeld in 6 verschillende categorien. Deze bestaan uit: familie, SUV, budget, groen, performance en luxe. De selectie is het resultaat van stemmen van 25 vrouwelijke auto journalisten. De Peugeot 3008 heeft gewonnen dankzij zijn Peugeot i-Cockpit, zijn interieur- en exterieur design en dankzij het rijplezier dat 3008 oplevert.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.