Nieuwe Peugeot 508 First Edition

Nu al te bestellen bij Blauwendaal

06 Mar, 2018
Nieuwe Peugeot 508 First Edition

Onlangs toonde Peugeot de compleet nieuwe Peugeot 508. De verkoop van de nieuwe Peugeot 508 is nu bij Blauwendaal begonnen met een exclusieve First Edition. Deze exclusieve serie zal als eerste in productie gaan en degene die als eerste kiezen voor deze nieuwe 508 zullen dan ook als eerste hun auto in ontvangst nemen.

Peugeot 508 First Edition

De nieuwe Peugeot 508 First Edition is gebaseerd op het hoogste uitrustingsniveau GT. De First Edition heeft verder de volgende exclusief onderscheidende kenmerken ten opzichte van de GT:
  • De sierrand rondom de grille is niet verchroomd, maar glanzend zwart
  • De 19 inch velgen zijn afgewerkt met een specifieke twotone finish ‘Grey Dust’
  • De instaplijsten zijn voorzien van een ‘First Edition’ logo

De prijzen zijn als volgt:

  • PureTech 225 EAT8 incl. Rouge Ultimate en Panoramisch schuifdak: € 57.990,-
  • BlueHDi 180 EAT8 incl. Dark Blue € 57.840,-

Dit zijn consumentenprijzen inclusief afleveringskosten. Er zijn op de 508 First Edition geen opties of andere kleuren mogelijk.

Peugeot i-Cockpit® à la First Edition

In het interieur van de Peugeot 508 First Edition zijn de sierdelen uitgevoerd in Zebrano houtlook. De bekleding is een combinatie van Alcantara en leder, afgewerkt met koperkleurige sierstiksels. Deze gelimiteerde versie is voorzien van de Peugeot i-Cockpit® met onder meer een compact stuurwiel, een configureerbaar head-up digitaal instrumentenpaneel en een 10”HD capacitief touchscreen. Diverse details versterken het sportieve karakter van deze nieuwe 508: het stuurwiel is bekleed met geperforeerd nerfleder en voorzien van gesatineerd chromen details, de hemelbekleding is in zwart uitgevoerd, full LED sfeerverlichting zorgt voor de juiste ambiance, de pedalen zijn in aluminium afgewerkt en de instaplijsten zijn voorzien van een First Edition monogram.


De nieuwe berline is ultra-technologisch

De First Edition is standaard uitgerust met de allernieuwste technologieën. Deze auto beschikt over een indrukwekkend aantal rijhulpsystemen, zoals Active Suspension Control, Adaptieve cruise control met Stop & Go en Lane positioning assist (systeem dat de auto op een bepaalde positie binnen de rijstrook helpt te houden). Uniek voor dit segment is Night Vision, die in het donker of bij beperkt zicht mensen en dieren op grote afstand voor de auto herkent.
Een draadloze oplaadmogelijkheid voor uw smartphone is standaard, en ook digitale radio en een 10 inch HD capactitief touchscreen met 3D online navigatie met stemherkenning, dat toegang biedt tot een scala aan online diensten van TomTom® (real time verkeersinformatie, brandstofprijzen, parkeermogelijkheden, weersverwachting en lokale zoekfuncties).

Hi-Fi Premium FOCAL® audiosysteem - de Franse akoestische signatuur

Om de inzittenden te laten genieten van kristalhelder en zuiver geluid in de Peugeot 508 First Edition is deze uitgerust met een FOCAL® hifi-installatie met 10 speakers met exclusieve FOCAL® technologieën.
Voor deze gelimiteerde uitvoering heeft Peugeot in samenwerking met FOCAL® een exclusieve, draadloze hoofdtelefoon ontwikkeld, waarvan het Peugeot Design Lab het ontwerp maakte. Elke klant die een 508 First Edition besteld ontvangt een exemplaar van deze hoofdtelefoon. Hiermee kan overal genoten worden van de FOCAL® audiokwaliteit.

U kunt vanaf heden de exclusieve série limitée reserveren.

Kom Langs bij Blauwendaal in de showroom en reserveer uw nieuwe Peugeot 508!

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.