Peugeot Blauwendaal partner van het ITF Rotterdam Open

En helpt jonge tennistalenten met het Next Gen Lions programma.

14 Aug, 2018
Peugeot Blauwendaal partner van het ITF Rotterdam Open
Van maandag 20 tot en met zondag 26 augustus 2018 staat op Tennispark Victoria de tiende editie van de Rotterdam Open op de kalender. De jubileumeditie van het toernooi belooft een spektakel te worden. Dit jaar is Peugeot Blauwendaal een partnerschap aangegaan met het toernooi. Peugeot Blauwendaal zal aanwezig zijn met verschillende auto´s om de spelers van en naar het toernooi te vervoeren en bovendien zal Blauwendaal het Next Gen Lions Programma ondersteunen.

Dit is een sponsoring programma waarmee Peugeot Nederland aanstormend tennistalent de juiste handvaten biedt om de top te bereiken, niet alleen in de vorm van financiële ondersteuning maar ook op mentaal vlak. Juist daar is voor jonge tennissers veel winst te behalen. 

Het tennistoernooi is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis. wilt u meer informatie over Rotterdam Open? klik dan hier 

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.