De contouren worden zichtbaar

15 Feb, 2019
De contouren worden zichtbaar

De bouw vordert gestaag. Na het voltooien van de staalconstructie en het storten van de showroomvloer zijn we begin februari
begonnen met het plaatsen van de gevels. Hierdoor worden de contouren van het gebouw steeds duidelijker. De trappen in het trappen huis zijn geplaatst zodat ook de 3e en 4e verdieping bereikbaar zijn geworden. Mede afhankelijk van het weer in februari en maart plannen we om in april geheel “dicht” te zijn.

Gevels


De bouw vordert gestaag. Na het voltooien van de staalconstructie en het storten van de showroomvloer zijn we begin februari
begonnen met het plaatsen van de gevels. Hierdoor worden de contouren van het gebouw steeds duidelijker. De trappen in het trappen huis zijn geplaatst zodat ook de 3e en 4e verdieping bereikbaar zijn geworden. Mede afhankelijk van het weer in februari en maart plannen we om in april geheel “dicht” te zijn.

Komende periode


In week 8 zal de vloer voor de werkplaats worden gestort. Hierbij houden wij rekening met het instorten van de rollenbanken (remmentest) en alle aansluitingen voor de 29 werkplaatsbruggen. Hierna kunnen wij een begin maken met het plaatsen van de metal stud-wanden om de ruimtes in het pand te gaan vormgeven.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.