2e kijkdag voor Louwman personeel

Een geslaagd evenement

28 Mar, 2019
2e kijkdag voor Louwman personeel
Zaterdag 23 maart jl. heeft Louwman de 2e kijkdag op de bouwplaats van Rotterdam-zuid georganiseerd voor alle medewerkers van Louwman en Blauwendaal. Daarbij was ook de directie van de Louwman Holding aanwezig met de betrokken importeurs. In totaal waren er meer dan 100 bezoekers aanwezig. De reacties waren zeer positief en door deze kijkdag heeft iedereen een goed beeld gekregen van de vorderingen op de bouwplaats en tevens van de afmetingen en ruimtes van onze nieuwe vestiging
Komende periode

De bouw van de gevels is in de afgelopen weken grotendeels voltooid. De afrondende fase in de bouw van de gevels is van start gegaan. In deze fase worden de ramen van het pand geplaatst om het pand geheel wind en waterdicht te maken. Aansluitend zullen in de komende periode de binnenmuren worden afgewerkt.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.