Blauwendaal Naaldwijk is verbouwd

01 Sep, 2019
Blauwendaal Naaldwijk is verbouwd
Na de oplevering van de vestiging Blauwendaal Ridderkerk is nu ook de verbouwing rondom Blauwendaal Naaldwijk voltooid. De lokaal zeer bekende locatie in het Westland is nu eveneens klaargestoomd voor de toekomst. Het pand is zowel aan de binnenkant als de buitenkant geheel onder handen genomen. De vernieuwde Peugeot showroom voldoet geheel aan de laatste Peugeot standaarden en biedt een nette en een comfortabele omgeving voor onze klanten.
Na de oplevering van de vestiging Blauwendaal Ridderkerk is nu ook de verbouwing rondom Blauwendaal Naaldwijk voltooid. De lokaal zeer bekende locatie in het Westland is nu eveneens klaargestoomd voor de toekomst. Het pand is zowel aan de binnenkant als de buitenkant geheel onder handen genomen. De vernieuwde Peugeot showroom voldoet geheel aan de laatste Peugeot standaarden en biedt een nette en een comfortabele omgeving voor onze klanten. De showroom is bijna niet meer terug te herkennen. De showroom is voorzien van een nieuwe vloer, vernieuwde wanden, nieuwe indeling, nieuwe kantoorruimtes en een scheidingswand tussen de nieuwe en gebruikte auto’s. Bovendien is er in de showroom ruimte gemaakt voor een specifieke afleverruimte. De klanten die een auto brengen voor onderhoud of reparatie worden ontvangen bij een nieuwe werkplaatsreceptie en kunnen onder het genot van een kopje koffie wachten in de nieuwe en luxe wachtruimte.

Ruime occasion showroom
Ook de occasion showroom is compleet onder handen genomen. Er is sterk verbeterde verlichting gemonteerd en de vloer is voorzien van een nieuwe coating die de showroom een frisse en moderne uitstraling geeft. De showroom biedt ruimte voor de presentatie voor 50 occasions.  

Eurorepar
Met de verbouwing is Blauwendaal Naaldwijk uitgebreid met ons nieuwe label Eurorepar. Hiermee betreedt Blauwendaal de markt van het universeel onderhoud. Eurorepar Car Service werd in 2003 opgericht en in 2018 had het al meer dan 3.400 vestigingen in Europa. Met veel enthousiasme en energie gaan wij deze nieuwe uitdaging aan! Naast de vestiging in Naaldwijk zijn ook de vestigingen Blauwendaal Ridderkerk en Rotterdam nu actief als Eurorepar vestiging. In de nabije toekomst zal de vestiging Schiedam hier ook aan worden toegevoegd. Dit zal gaan plaatsvinden na de verbouwing van deze vestiging.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.