Blauwendaal Ridderkerk is verbouwd

28 Aug, 2019
Blauwendaal Ridderkerk is verbouwd
In de afgelopen weken is er hard gewerkt in Ridderkerk. De ruime vestiging aan de Kolenbranderstraat is geheel onder handen genomen en voldoet aan de laatste normen en eisen van Peugeot. Zowel de buitenkant van het pand als de showroom op de begane grond heeft een complete metamorfose gehad en is klaar voor de toekomst. Met trots kunnen wij meedelen dat de vestiging inmiddels klaar en operationeel is.

Een complete klantbeleving

Met de vernieuwde vestiging is het onze doel om de klantervaring te optimaliseren. Blauwendaal Ridderkerk biedt hierin nu een compleet pakket. De parkeervoorzieningen zijn verbeterd en bieden meer capaciteit. De kantoren van de verkoopadviseurs zijn luxueus en ruim opgezet. De showroom is ruimer en slimmer ingedeeld waardoor er meer auto in kunnen. Bovendien is er in de showroom ruimte gemaakt voor een specifieke afleverruimte. Klanten die een auto brengen voor onderhoud of reparatie worden ontvangen bij een nieuwe werkplaatsreceptie en kunnen wachten in de nieuwe en luxe wachtruimte.

Eurorepar   

Met de verbouwing is Blauwendaal Ridderkerk uitgebreid met ons nieuwe label Eurorepar. Hiermee betreedt Blauwendaal voor het eerst de markt van het universeel onderhoud. Eurorepar Car Service werd in 2003 opgericht en in 2018 waren er al meer dan 3.400 vestigingen in Europa. Met veel enthousiasme en energie gaan wij deze nieuwe uitdaging aan! Naast de vestiging in Ridderkerk is ook Blauwendaal Naaldwijk nu actief als Eurorepar vestiging. In de nabije toekomst zullen de vestigingen Rotterdam en Schiedam hier ook aan worden toegevoegd.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.