Blauwendaal Occasion Center geopend

01 Oct, 2019
Blauwendaal Occasion Center geopend
In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de klantervaring op onze locatie Rotterdam te verbeteren. Vanaf heden wordt de locatie aan de Autolettestraat versterkt met een tweede locatie op nog geen 100 meter afstand. Op deze nieuwe locatie aan het Toepad ligt de focus op de  verkoop en het onderhouden van multi-merk occasions. Met trots presenteren we hier dan ook het Blauwendaal Occasion Center.
Een multi-merk vestiging
Met het Blauwendaal Occasion Center willen wij de verkoop van gebruikte wagens vergroten. Op dit moment staan er ruim 100 occasions van verschillende merken en prijsklassen te koop.  Het pand heeft drie showrooms met elk een andere invulling. Het souterrain biedt plaats aan de meeste occasions. De twee showrooms aan het Toepad zijn onderverdeeld in een premium occasion showroom voor gebruikte wagens in het hogere segment en een showroom waar wij nieuwe Peugeots met voorraadkorting en demo’s te koop aanbieden.   

Een unieke stijl in verbinding met Rotterdam 
Bij het creëren van de huisstijl van het occasion center is er bewust gekozen voor een connectie met onze stad, Rotterdam. Alle uitingen in het pand zijn voorzien van onze befaamde skyline. Wij zijn trots op Rotterdam en wij laten dat graag zien.

Eurorepar
Het Blauwendaal Occasion Center is de derde Blauwendaal vestiging die gaat werken met het universele Eurorepar label. Door het brede merkaanbod van het occasion center is universeel onderhoud met Eurorepar bij uitstek een prima combinatie. De grote werkplaats biedt nu onderdak aan Peugeot & GIVA service. Op korte termijn zullen onze GIVA service activiteiten (Chrysler/Alfa Romeo) ook worden ondergebracht bij Eurorepar.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.