Home Acties Aftersales Actie
 

Voorjaarsaanbiedingen

Uw auto weer als nieuw met deze voorjaarsaanbiedingen!

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht

Het weer wordt steeds beter, wat een voorbode is voor het begin van de lente. De hoogste tijd om de laatste overblijfselen van de winter weg te wassen en uw auto klaar te stomen voor het warmere weer. Zorg goed voor uw waardevolle investering en voorkom latere kopzorgen. Houdt uw auto in topconditie!

Michelin actie

Blauwendaal heeft met Michelin een fantastisch aanbod. De prijs / kwaliteit verhouding van Michelin banden is natuurlijk al enorm gunstig, maar alsof dat nog niet genoeg was doen wij er nog een schepje bovenop!

Profiteer bij aankoop van 2 tot 4 Michelinbanden, in de hele maand april, van een oplopend voordeel tot maar liefst € 60,- aan Michelincadeau's of handige brandstofkaarten! Informeer naar de actie bij uw Blauwendaal vestiging.

Voordelen Michelin banden: 
  • Lange levensduur
  • Goede remkwaliteit op droog en nat wegdek

- Werkplaatsafspraak maken

Laat uw auto voordelig poetsen

blauwendaal auto poetsen

Reconditioneren van € 219,95 voor € 199,-
IJs, sneeuw, pekel en dooiresten zijn enorm slecht voor uw auto. Daar helpen wij u graag vanaf! Zo gaat u lekker fris de lente in.

Wat houdt reconditioneren bij Blauwendaal in?
Uw auto wordt volledig gereinigd van binnen en buiten. Zo wordt het exterieur schoongemaakt en gepoetst. Daarnaast krijgt het interieur een grondige reiniging en een complete geurbehandeling. Zo is uw auto weer als nieuw!

                                  

Ozonbehandeling voor slechts € 49,95

Nare geurtjes maken geen kans meer met de ozonbehandeling. Ozon (O3) is een natuurlijk deel van het element zuurstof. Het zit al in de lucht en is desinfecterend. Deze behandeling zorgt voor het verwijderen van vieze geuren in het  interieur.

Hiermee rekent u af met rook-, voedsel en muffe geuren door middel van de ozonbehandeling. Zo krijgt u uw auto na deze behandeling weer fris terug!

- Werkplaatsafspraak maken

Lifehammer Evolution

Altijd een veilig gevoel onderweg. 

Met de Lifehammer Evolution komt u gemakkelijker uit uw voertuig bij een noodsituatie. Deze automatische veiligheidshamer heeft een keramische hamerkop, een antislip handgreep en geïntegreerde gordelsnijder. Wilt u zich ook veilig voelen in uw auto?

Voordelen van de LifeHammer:

  • Ultra-harde keramische hamerkop: Met deze kop wordt een raam automatisch kapot getikt wanneer u hem tegen het glas aandrukt. Hierdoor is minder kracht nodig waardoor het geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen.
  • Geïntegreerde gordelsnijder en handgreep met antisliplaag: Hiermee kan moeiteloos een autogordel worden doorgesneden.
  • Goed te gebruiken onder water: Doordat er weinig slagkracht nodig is om een ruit in te slaan, is deze LifeHammer ideaal om onder water te gebruiken. 
  • Gemakkelijk te monteren: Deze lifehammer monteren is erg gemakkelijk door het zogeheten 'Quick Click System'. Zo kun je de hamer, en zelfs een tweede exemplaar, makkelijk aan de binnenkant van de deur bevestigen.
OP = OP.
Nu tijdelijk bij Blauwendaal geen € 19,95 maar € 15,95!
- Leverbaar bij uw Blauwendaal vestiging

breek je glas met deze lifehammer

Maak kennis met de Lifehammer Evolution

Aircoservice met 20% korting

Wist u dat de lucht in uw auto 6 keer zo onzuiver kan zijn dan de buitenlucht!

Laat nu extra voordelig de airconditioning van uw Peugeot reinigen. Zo komt u van alle schimmels en bacteriën af in het aircosysteem. Onze aircoservice verwijdert niet alleen onaangename geuren maar draagt hierdoor ook bij aan uw gezondheid. Zo voorkomt u onder andere ademhalingsproblemen en allergische reacties.

Alleen in de maand april met 20% korting! Maak daarom direct een afspraak om fris de lente in te gaan.


- Werkplaatsafspraak maken
blauwendaal aftersales voorjaar airco service
peugeot dealer deals
Bovenstaande acties zijn geldig tot 30 april 2018 bij Blauwendaal. Vraag naar de voorwaarden. 
 
Blauwendaal Super Sales