Home Acties Cabrioweken
Occasion actie nieuw op voorraad cabriolet
 

Cabrio weken

Helaas...
Deze actie is verlopen. Er zijn nog voldoende actuele acties voor u.


Bekijk het actuele actie-overzichtNu met gratis RayBan t.w.v. € 150,-

In de zomer geniet u natuurlijk het liefst zoveel mogelijk van de zon, ook tijdens het autorijden. Dat begrijpen wij bij Blauwendaal maar al te goed! Daarom hebben wij speciaal voor u de Cabrio weken! Dat betekent dat u bij aanschaf van een cabrio-occasion of een nieuwe cabrio uit voorraad een RayBan ontvangt t.w.v. € 150,-! Bekijk daarom direct onze voorraad nieuw cabrio's en onze cabrio occasions!

Ultiem rijplezier

Een cabrio geeft het gevoel van vrijheid. Het dak open en de zon op uw gezicht. Met een cabriolet ervaart u een gevoel van vrijheid gecombineerd met optimaal rijplezier. En een gratis RayBan ter waarde van € 150,- op uw neus maakt het extra aangenaam!

Citybril Rotterdam

Wanneer u nu een nieuwe Peugeot cabrio uit voorraad koopt of een occasion cabriolet ontvangt u daarbij een gratis RayBan zonnebril ter waarde van maar liefst € 150,-. Dat is dus win-win! U kunt zelf een RayBan naar wens uit kiezen bij City Bril in Rotterdam. Wacht daarom niet langer en profiteer bij Blauwendaal!


Routebeschrijving naar City Bril Rotterdam
Gratis RayBan bij City bril Rotterdam

Disclaimer

* Deze actie is geldig op alle Peugeot cabrio voorraadmodellen (nieuw en gebruik) verkoopdatum vanaf 21-07-2017  t/m 30-09-2017.  Wijzigingen voorbehouden.
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.
 
Blauwendaal Super Sales