Home Acties Financial lease personenwagens
financial lease personenwagens
 

Financial lease personenwagens

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


3 jaar 0% financial lease op personenwagens

U kunt Peugeots personenwagens leasen voor 12, 24 of 36 maanden tegen 0% rente. Voor 48 maanden geldt 1,9% rente en voor 60 maanden geldt 3,9% rente. Kom snel naar Blauwendaal voor een proefrit. 
 
- Maak een proefrit

Meer weten over Financial Lease?

Voor veel starters of ondernemers in het MKB-segment is Financial Lease interessant. De auto blijft op uw balans staan en met Financial Lease op bedrijfsauto’s en auto’s met het label ‘zeer zuinig’ profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een gedeelte van) het aanschafbedrag. Wilt u meer weten over Financial Lease? Kijk dan op deze pagina
Disclaimer: Peugeot Financial Lease is een product van PSA Finance en wordt aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. De Financial Lease-actie is geldig op alle Peugeot personenauto’s met uitzondering van: de Blue Lionuitvoeringen (208, 2008 en 308) en de 5008 SUV. Een restantbetaling is mogelijk. *Het actietarief van 0% is geldig bij een looptijd van 12, 24 of 36 maanden. Bij een looptijd van 48 maanden geldt een rentetarief van 1,9% en bij 60 maanden van 3,9%. Wijzigingen voorbehouden.