Home Acties Klantvoordeel Peugeot bedrijfswagens
klantvoordeel bedrijfswagens
 

Klantvoordeel op Peugeot bedrijfswagens

Geniet van voordeel op bedrijfswagens

Kies voor de Peugeot Bipper, Partner, Expert of Boxer en geniet van veel voordeel tot wel € 2.200,-. Deze bedrijfswagens zijn ruim en comfortabel. Een proefrit maken in één van deze bedrijfswagens? Kom dan naar Blauwendaal voor een proefrit.

- Maak een proefrit

De Peugeot Bipper: één van de grootste laadruimtes in zijn klasse

Profiteer van € 1.000,- klantvoordeel op de Peugeot Bipper. De Bipper is de ideale bedrijfsauto voor in de stad. Het model is wendbaar, comfortabel en gemakkelijk in te parkeren. Het model is verkrijgbaar vanaf € 11.500,-. Meer weten over de Peugeot Bipper? 

- Vraag uw offerte aan
bipper actie

De robuuste Peugeot Partner: Nu met voordeel oplopend tot € 1.885,-

De Peugeot Partner is voorzien van de nieuwste technieken. Zo heeft het model touchscreen en een achteruitrijcamera. De Partner is compact en biedt een fijne werkplek met een cabine die is afgestemd voor professioneel gebruik. De Peugeot Partner is al leverbaar vanaf € 12.350,-. Het voordeel op dit model kan wel oplopen tot € 1.885,-. 

- Maak een proefrit

Partner actie

Peugeot Expert: de auto voor al uw vervoerwensen

De Peugeot Expert is stoer, robuust en heeft een modern karakter. Het model is beschikbaar in maar liefst 3 verschillende lengtes waaronder een compacte uitvoering. Zo is er voor ieder wat wils. De Peugeot Expert is al leverbaar vanaf € 17.000,- en het voordeel kan wel oplopen tot € 1.990,-. 

- Vraag uw offerte aan
peugeot expert

De Peugeot Boxer: Extra veel laadvolume

De Peugeot Boxer is van topkwaliteit. Het model is robuust, duurzaam en kan volledig voorzien in uw specifieke wensen. Dit kan het model mogelijk maken doordat er keuze is uit speciale carrosserieën met uiteenlopende laadvermogens en laadvolumes. Het model is al leverbaar vanaf € 21.200,-. Het voordeel kan oplopen tot wel € 2.200,-.  

- Maak een proefrit
peugeot boxer
 
Blauwendaal Super Sales