Home Acties 208 Connected Energy
Peugeot 208 Blue Lion Connected Energy actie
 

Peugeot 208 Connected Energy

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


Private Lease vanaf € 275,-!

Profiteer nu van de wel heel uitgebreide uitvoering van de Peugeot 208! Met de nieuwe Blue Lion uitvoering bent u als Peugeot-rijder altijd op de hoogte van alle actuele informatie. Daarnaast kunt u in maart profiteren van aangescherpte private lease-tarieven. Bent u al benieuwd geworden naar de 208 Blue Lion? Kom dan nu naar uw Blauwendaal-vestiging en profiteer van deze actie!

De Blue Lion is altijd connected

De Blue Lion is de uitvoering met de meest gekozen opties. Deze opties zijn onder andere een 7” touchscreen, DAB+ digitale radio, en parkeerhulp achter. Wij zetten de belangrijkste opties van de Blue Lion voor u op een rij: 
  • Peugeot Connect navigatiesysteem
  • Peugeot Connect SOS (24-uurs alarmcentrale van Peugeot)
  • Parkeerhulp achter
  • DAB+ digitale radio
  • Apple Carplay en Mirrorlink
  • 7” touchscreen
- Vraag uw offerte aan - Maak een proefrit
Peugeot 208 Blue Lion Connected Energy

Altijd up-to-date met Connected Energy!

De 208 Blue Lion wordt niet voor niets Connected Energy genoemd. Het Peugeot Connect navigatiescherm toont u namelijk in 3D weergave de weg, waarbij hij tijdens het rijden rekening houdt met het verkeer! Dat komt door het Real-Time Traffic Info-systeem van TomTom. Zo ziet u de laatste files, kunt u de weersvoorspelling zien, weet u wat de actuele benzineprijzen zijn, ziet u of er nog parkeerplekken beschikbaar zijn en ziet u direct of er interessante restaurants in de buurt zijn. Met één ‘touch’ weer up-to-date dus! De 208 Blue Lion heeft het.
Peugeot 208 Blue Lion actie interieur i-Cockpit

Private Lease

Wilt u ook graag alle connectiviteit van de Peugeot 208 ervaren? De Peugeot 208 Blue Lion heeft u nu tijdelijk met Peugeot Private Lease voor een maandprijs vanaf € 275,-! Kom dus snel naar uw Blauwendaal-dealer of vraag direct online een offerte aan!

Disclaimer

De Private Lease-vanafprijs is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 10.000 per jaar en een eigen risico per niet-verwijtbare schade van € 450. De geadverteerde vanafprijs van € 275 op een Peugeot 208 Blue Lion is een actieprijs en alleen van toepassing op nieuwe Private Lease aanvragen t/m 31 maart. Wijzigingen voorbehouden. Het getoonde model is een Peugeot 208 Allure.
Peugeot logo

Peugeot

Vraag direct een offerte aan voor een nieuwe Peugeot. Kies uw model
 
Blauwendaal Super Sales