Home Acties Peugeot Avantage Dagen

Peugeot Avantage Dagen

header avantage actie
 

Peugeot Avantage Dagen: Alle opties 50%

Profiteer nu tijdelijk van 50% voordeel op alle opties op een nieuwe Peugeot. Zo heeft u de mogelijk om een Peugeot helemaal naar uw smaak te laten maken. Deze actie geldt van 15 t/m 24 februari. Dus kom snel langs bij Blauwendaal voor een proefrit.  

- Proefrit aanvragen

Maak uw Peugeot nog completer

Een Peugeot heeft al een goede standaard uitrusting. Maar met de extra opties kunt u een Peugeot nog wat completer maken. Zo ontvangt u 50% korting op alle opties zoals een panoramadak, een premium hifi-systeem of grotere velgen.

Zo wordt het nog aantrekkelijker om een Peugeot te rijden. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Peugeot naar keuze. 

- Vraag uw offerte aan
Disclaimer: De 50%-voordeelactie geldt op alle fabrieksopties van alle modellen. Het 50%-voordeel geldt niet op de meerprijs voor carrosserie- en versnellingsbakvarianten; bijv. 5-deurs i.p.v. 3-deurs, automaat i.p.v. handgeschakeld en 108 TOP i.p.v. een ander 108-model worden niet gezien als opties. De Peugeot 3008 SUV, 5008 SUV en de Peugeot-bedrijfsauto’s zijn uitgesloten van alle acties. Bovengenoemde actie is geldig van 15 t/m 24 februari 2018. De uiterste registratiedatum om voor de actie in aanmerking te komen is 24 februari 2018. Wijzigingen voorbehouden.
Sitemap