Home Acties» Peugeot Private Lease en Tankcard
Tijdelijk een gratis Tank Card met Peugeot Private Lease
 

Tijdelijk een gratis Tank Card met Peugeot Private Lease

Ontvang nu een Peugeot Tank Card Plus bij een nieuwe Peugeot met Private Lease.

Kiest u voor een nieuwe Peugeot van Blauwendaal? Dan profiteert u tot eind juni 2016 van een gratis Tank Card! Op ieder Private Lease-contract voor een nieuwe Peugeot 108, 208 en 2008 ontvangt u een Peugeot Tank Card Plus met een waarde van € 500,-. Bij een Private Lease-contract op een Peugeot 308, 3008, 508 en 5008 ontvangt u een Peugeot Tank Card Plus met een waarde van zelfs € 1.000,-.

Wat is Private Lease?

Private Lease actie

Peugeot Private Lease is gebaseerd op Operational Lease. Dit betekent dat u zonder aanbetaling maandelijks een vastgesteld leasebedrag betaalt waarin de volgende zaken zijn verwerkt:

 • afschrijving
 • rente
 • afleveringskosten
 • verzekering
 • wegenbelasting
 • overlijdensrisicodekking
 • reparaties bij Blauwendaal
 • onderhoud bij Blauwendaal
 • schade
 • ruitbreuk
 • pech-onderweghulpdienst
 • BTW
In Private Lease is één ding niet meegenomen en dat is de brandstof. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Zo zijn er nooit onverwachte uitgaven aan uw Peugeot!

Private Lease van Peugeot wordt aangeboden door Peugeot Lease, de financieringsmaatschappij van Peugeot. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.

 

Gratis Peugeot Tank Card Plus

Op de volgende modellen binnen ons Peugeot Private Lease assortiment krijgt u een Peugeot Tank Card Plus cadeau:

Peugeot 108, 208 en 2008: Tank Card Plus t.w.v. € 500
Peugeot 308, 508, 3008 en 5008: Tank Card Plus t.w.v. € 1.000


Peugeot Tank Card Plus

Met de Peugeot Tank Card Plus kunt u veel meer dan alleen tanken bij alle tankstations in Nederland. U kunt er ook mee betalen bij alle Q-Park parkeergarages én op alle P+R-terreinen van Q-Park. Daarnaast wilt u dat uw auto lekker schoon blijft. Met de Tank Card Plus kunt u uw auto op 1.100 locaties van binnen en van buiten helemaal schoon laten maken.

- Vraag uw offerte aan - Maak een proefrit
Tank Card gratis bij eennieuwe Peugeot met Private Lease

Disclaimer

Bij een Peugeot Private Lease contract op de Peugeot 108, 208 en 2008 ontvangt u een Peugeot Tank Card Plus met een waarde van € 500,- en bij een Peugeot Private Lease contract op een ander model van Peugeot ontvangt u een Peugeot Tank Card Plus met een waarde van € 1.000,-. De waarde op uw Peugeot Tank Card Plus is inclusief btw en het tegoed is niet inwisselbaar voor contant geld. De kaart is niet oplaadbaar. De Peugeot Tank Card Plus is 12 maanden geldig na uitgifte en voorzien van een persoonlijke pincode. U ontvangt uw Peugeot Tank Card Plus binnen 2 weken na aflevering van uw Peugeot Private Lease auto. U kunt met de Peugeot Tank Card Plus tanken, carwashen en betalen in een Q-park. De voorwaarden en deelnemende partijen vindt u op www.travelcard.nl
Waarmee kunnen wij u helpen?