Home Acties Peugeot professional dagen

Peugeot professional dagen

Peugeot Professional Dagen header
 

Peugeot professional dagen

De Peugeot Professional Dagen: van 12 tot 17 november bij Peugeot Blauwendaal

Deze actie is helaas verlopen, bekijk onze actuele acties hier.


Peugeot Professional houdt uw zaak in beweging. Dat doen we met handige services en diensten en natuurlijk met onze geweldige bedrijfsauto's. Maar we doen meer. Profiteer als ondernemer tijdens de Peugeot Professional Dagen van extra veel voordeel. Maak uitgebreid kennis met onze bedrijfsauto's.

5 jaar lang 0% Financial Lease

Financier uw auto voordelig. Want tijdens de Peugeot Professional Dagen bieden wij u een zeer scherp Financial Lease-tarief van 0% voor 5 jaar. U rijdt zo al een Peugeot-bedrijfsauto vanaf €169 per maand. 

Onze accountmanagers staan voor u klaar!

Ontvang een persoonlijk voorstel
0% financial lease

Nieuwe Peugeot Partner

En we hebben nog iets bijzonders. Want onlangs introduceerden we de nieuwe Peugeot Partner. Hij is nu al bekroond tot International Van of the Year 2019. Tijdens de Peugeot Professional Dagen kunt u op uw gemak de nieuwe Partner en al onze andere bedrijfsauto's ontdekken.


Meer infomatie over de nieuwe Peugeot Partner
Peugeot partner
complete aanbieding
Kom langs bij één van onze Blauwendaal vestigingen en profiteer van van 12 tot en met 17 november van het extra voordeel. 


Disclaimer:

De Nieuwe Peugeot Partner is uitgesloten van het actietarief van 0%, op dit model geldt een financial lease tarief van 3,9% met een looptijd t/m 60 maanden.