Home Acties Peugeot wintercheck
peugeot wintercheck
 

Peugeot wintercheck

Veilig de winter door

Ga veilig de winter tegemoet met de Peugeot wintercheck bij Blauwendaal. Voor maar € 19,95 kunt u al een wintercheck laten uitvoeren op maar liefst 29 punten. Onze monteurs bij Blauwendaal noteren de resultaten van de check en u ontvangt een kopie of een print van het resultaat. Ook kunt u profiteren van korting op winterse accessoires. Zo ontvangt u bijvoorbeeld 20% korting op dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en skidragers. Kom naar Blauwendaal voor de wintercheck.  

Bekijk de checklist

Winterbanden

Om veilig de winter tegemoet te gaan is het verstandig om winterbanden onder uw Peugeot te laten zetten. Een winterband heeft namelijk een andere rubbersamenstelling dan een zomerband. Het rubber van de winterband wordt harder wanneer de temperatuur daalt. Door deze aangepaste rubbersamenstelling presteert de winterband onder de 7°C beter dan een zomerband. Hierdoor verbetert de grip wat zorgt voor optimale veiligheid.  

- werkplaatsafspraak maken
winterbanden peugeot

20% korting op accessoires

Schaf tijdens de Wintercheck belangrijke accessoires aan met extra korting. Zo krijgt u bijvoorbeeld 20% korting op dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en skidragers. Kom naar Blauwendaal voor winterse accessoires voor uw Peugeot.

- Maak een proefrit


- Bekijk de top 10 accessoires
accessoires

Gratis wintercheck met de Blauwendaal Service Card

Bent u in het bezit van een Blauwendaal Service Card? Dan kunt u gratis gebruik maken van de Peugeot Wintercheck bij Blauwendaal. meer weten over de Blauwendaal Service Card? Klik dan hier
service card Blauwendaal
 
Blauwendaal Super Sales