Home Acties Verbouwingsvoordeel bij Blauwendaal

Verbouwingsvoordeel bij Blauwendaal

Blauwendaal verbouwingsactie
 

Verbouwingsvoordeel bij Blauwendaal

Blauwendaal bouwt aan de toekomst

Op dit moment wordt er hard gebouwd aan een mooie toekomst bij Blauwendaal. Blauwendaal Ridderkerk en Naaldwijk zullen in de aankomende weken worden verbouwd zodat deze vestigingen voldoen aan de laatste kwaliteitseisen van Peugeot om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Profiteer nu van veel opruimingsvoordeel op vele modellen bij Blauwendaal.

Blauwendaal Ridderkerk

De eerste vestiging die zal worden verbouwd is Blauwendaal Ridderkerk. De gehele begane grond zal compleet vernieuwd worden. Het pand zal aan de buitenkant voorzien worden van een nieuwe gevel in het zogeheten Blue Box design. Binnen zal de showroom worden voorzien van een nieuwe vloer, plafond, werkplaatsreceptie,  wachtruimte, kantoren en afleverruimte.

De verbouwing is gestart in week  19 en zal naar verwachting eind juni voltooid zijn. Gedurende deze periode is Blauwendaal Ridderkerk gewoon geopend. De werkplaatsreceptie zal tijdens de verbouwing tijdelijk verhuizen naar een portacabin naast het pand en de verkoopafdeling is tijdelijk gehuisvest op de 1ste etage van de vestiging.
Pand verbouwing Ridderkerk

Blauwendaal Naaldwijk

20 mei zal de verbouwing van de vestiging in Naaldwijk van start gaan. Ook in Naaldwijk zullen zowel de buitengevels als de binnenkant van het pand volledig verbouwd worden om deze aan de Peugeot kwaliteitseisen te laten voldoen. Dit betekend dat de showroom zal worden voorzien van een nieuwe vloer, showroomindeling ,werkplaatsreceptie,  wachtruimte, kantoren en afleverruimte. De occasionruimte zal onveranderd blijven. Naar verwachting zal de locatie net als Ridderkerk eind juni afgerond zijn. 

Gedurende de verbouwing zal de vestiging geheel bereikbaar en gewoon open blijven. De salesafdeling en werkplaatsreceptie zullen zich tijdelijk bevinden in de occasionruimte achter in de showroom.
verbouwing blauwendaal naaldwijk

Profiteer nu van occasions met €250,- extra verbouwingsvoordeel

Of profiteer van hoge opruimingsvoordeel op nieuwe Peugeots