Home Peugeot 5008 introductie
Peugeot 5008 bij Blauwendaal Rotterdam
 

Nieuwe PEUGEOT 5008 SUV bij Blauwendaal

8 APRIL BIJ BLAUWENDAAL SCHIEDAM.

De Peugeot 5008 SUV is de laatste toevoeging aan het volledige vernieuwde modellen gamma van Peugeot. Deze grootse 7-zits SUV heeft een slank en krachtig exterieur en een zeer praktisch interieur. Naast de ruimte voor maar liefst 7 personen heeft hij ook nog eens 780 liter met neergeklapte achterste stoelen.

Naast dat de 5008 SUV een hele praktische auto is biedt hij ook heel veel rijplezier. En daarnaast is deze Peugeot ook nog extreem zuinig, één van de zuinigste auto's in zijn klasse. Dit komt mede door het lichte onderstel van de 5008 SUV.

Zaterdag 8 april - Preview 5008
Op zaterdag 8 april bent u welkom voor de preview van de nieuwe Peugeot 5008. Maak onder het genot van een hapje en een drankje kennis met de nieuwe, robuuste en sportieve Peugeot 5008 SUV. Wij verwelkomen u graag bij Blauwendaal Schiedam.  


AANMELDEN


Blauwendaal Peugeot Schiedam
Fokkerstraat 576
3125 BE Schiedam
Routebeschrijving
v.a. € 32.660,-

EEN NIEUWE OPVATTING OVER RUIMTE.

Met drie aparte stoelen in plaats van een achterbank, en standaard een derde rij met twee wegklapbare en uitneembare stoelen, richt u het interieur in afhankelijk van het aantal passagiers. Zij genieten van een bijzondere ambiance dankzij de PEUGEOT i-Cockpit® Amplify en het Focal® Hi-Fi systeem.