Home Nieuwbouwproject Blauwendaal Rotterdam Zuid
 

Nieuwbouwproject Blauwendaal Rotterdam Zuid

Blauwendaal Rotterdam-Zuid nieuwbouw project header

Blauwendaal Poortugaal gaat verhuizen

Per juli 2019 gaat Blauwendaal verhuizen naar de nieuwe locatie in Rotterdam-Zuid. Op deze locatie gaat een geheel nieuw en modern pand geplaatst worden dat gedeeld zal worden met de merken Toyota en Suzuki. Het is een gezamelijk nieuwbouw project dat meerdere Louwman merken, waaronder dus ook blauwendaal, gaat samenbrengen onder één dak. Het nieuwbouwproject draagt de naam Louwman Rotterdam-Zuid.

Het meest duurzame dealerpand van Nederland

Het nieuwbouwproject Louwman Rotterdam-Zuid wordt gebouwd volgens het BREEAM-NL certificeringsprincipe met het ambitieniveau ‘Outstanding’. Dit betekent een maximale rating van 5-sterren op het gebied van duurzaam bouwen. De opvallende en moderne vestiging, met langgerekte architectuur in twee lagen, zal hiermee het eerste autobedrijf van Nederland worden die voldoet aan deze norm.

Lees het gehele artikel hier

Blijf op de hoogte van de laatste update

Met enige regelmaat zullen er op de nieuws-pagina van Blauwendaal updates geplaatst worden over het project. Er is ook een mini-site beschikbaar waarmee u over het gehele project op de hoogte kunt blijven. Uiteraard zullen wij u ook via Social media up-to-date houden.