Blauwendaal, uw Peugeot dealer

Uw Peugeot-dealer DAVO is per 1 februari 2016 overgenomen door Blauwendaal. Een nieuwe naam in de regio Groot-Rotterdam.

05 Feb, 2016
Blauwendaal, uw Peugeot dealer
Blauwendaal heeft per 1 februari de Peugeot-dealer DAVO overgenomen in de regio Groot-Rotterdam. Blauwendaal heeft nu zeven vestigingen in Hellevoetsluis, Rotterdam, Ridderkerk, Oud-Beijerland, Poortugaal, Schiedam en Naaldwijk.

Blauwendaal is uw nieuwe Peugeot-dealer in de regio Groot-Rotterdam
Blauwendaal heeft per 1 februari 2016 de Peugeot activiteiten van DAVO overgenomen. DAVO heeft daarin vijf vestigingen overgedragen. Vier van de vijf vestigingen van DAVO zijn overgenomen door Blauwendaal. Alleen de vestiging in Rhoon is verhuist naar de Ambachsstraat 1 in Poortugaal.

  • DAVO Oud-Beijerland is nu Blauwendaal Oud-Beijerland
    Ook de Peugeot vestiging van Oud-Beijerland is nog steeds te vinden op hetzelfde adres, alleen nu onder de naam Blauwendaal Oud-Beijerland. U vindt Blauwendaal Oud-Beijerland op Antonie van Leeuwenhoekstraat 5, 3261 LT in Oud Beijerland. Klik hier voor de vestigingspagina van de Peugeot-dealer in Oud-Beijerland

  • DAVO Rhoon is verhuist met de naam Blauwendaal Poortugaal
    DAVO Rhoon was te tot 31 januari te vinden aan de Nijverheidsweg 11 in Rhoon. Per 1 februari heeft Blauwendaal de Peugeot-dealer overgenomen en deze vestiging verhuist naar de Ambachtstraat 1, 3176 PR in Poortugaal. Bekijk hier de vestigingspagina van Blauwendaal Poortugaal.

Vertrouwde gezichten
Uiteraard blijft u in alle vestigingen in contact met de vertrouwde gezichten. Bovendien vinden we het heel belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, daarom blijft Blauwendaal continu bezig met vernieuwen. Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zelf zien wat er nu al veranderd is? Kom snel langs in één van onze zeven vestigingen!

Blauwendaal is per 1 februari Peugeot-dealer. Een nieuwe naam in de regio Groot-Rotterdam en als onderdeel van de Louwman Dealer Group, een bekende en vertrouwde naam in heel Nederland.

Vragen?
Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Graag tot ziens bij Blauwendaal!

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.