Metz's gehele wagenpark op Euro6 dankzij Blauwendaal

04 Nov, 2016
Metz's gehele wagenpark op Euro6 dankzij Blauwendaal
Al jaren levert Eugene Kleinekoort, verkoper van Blauwendaal, de bedrijfswagens bij Metz Nederland. Dankzij de hechte persoonlijke relatie rijdt Metz's gehele wagenpark nu met de schone Euro 6 motoren, De norm voor de komende jaren.

Eugene verzorgd al sinds jaar en dag de bedrijfsauto's voor Metz Nederland. Hij kent het bedrijf door en door. Daarnaast is hij ook de expert als  het aankomt op zaken waar bedrijfswagens aan moeten voldoen. “En dat is een hele lange lijst”, aldus Eugene. “De bedrijfsauto’s moeten degelijk zijn, goed uitgevoerd, gemak bieden, weinig lawaai maken, spaarzaam en over een groot laadvermogen beschikken. Hier is Peugeot de perfecte partner voor en hét merk dat aan alle wensen van Metz Nederland kan voldoen. De keuze om bedrijfswagens bij Blauwendaal af te blijven nemen en zelfs recentelijk de gehele wagenvloot in één keer te laten vervangen, heeft weinig met Peugeot van doen. Dat is een verdiend resultaat van een uitstekende persoonlijke relatie. Een relatie waar we elkaar voortdurend scherp weten te houden en waarbij wij als leverende autodealer 24 uur per dag oplossingen op maat verzorgen wanneer nodig.” 

EEN FRISSE START

Dit jaar heeft - na 17 jaar - Metz Nederland een hele nieuwe huisstijl aangemeten gekregen. Bij deze geheel gemoderniseerde uitstraling hoort natuurlijk ook een nieuw gemoderniseerd wagenpark! Eugene: “De wens was, om alle bedrijfswagens in één keer te vernieuwen en dat bij de oplevering de bussen meteen voorzien zouden zijn van de nieuwe huisstijl. Een enorm grote uitdaging waarbij alle zeilen bij moesten worden gezet om alle bussen tegelijk op locatie te krijgen voorzien van hun nieuwe jas. Met name het wrappen van de nieuwe auto's is heel tijdrovend gebleken. Hoe alles er uiteindelijk uit is komen te zien is top!” Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.