Peugeot Partner van het ABN AMRO World Tennis Tournament

16 Feb, 2017
Peugeot Partner van het ABN AMRO World Tennis Tournament
Vanaf 2017 is Peugeot officieel partner van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Naast dit grootse tennisevenement in Ahoy Rotterdam, lanceert Peugeot de spraakmakende campagne: "A ride with Frank". Waar Frank Evenblij het hemd van het lijf vraagt aan onder andere sterspelers Gilles Simon en Fernando Verdasco tijdens een rit in de nieuwe Peugeot 3008 SUV.

Natuurlijk wordt er niet alleen tennis besproken in de auto maar komen we ook te weten wie de vrienden van de spelers zijn, wat hun muzieksmaak is en wat voor avonturen ze beleven gedurende hun verblijf in Rotterdam.

Tennisgeschiedenis
Sinds 1984 heeft Peugeot een rijke geschiedenis met het internationale Grand Slam toernooi Roland Garros en werd het wereldwijd Platinum Partner van de ATP World Tour. 
Als partner verzorgde Peugeot meer dan 500 officiele spelersauto's voor meer dan 25 toernooien over de hele wereld.

Ahoy Rotterdam
In Ahoy Rotterdam wordt vanaf 13 februari dit jaar de 44e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament georganiseerd. Tot 19 februari zal dit het strijdtoneel vormen van de internationale tennis-top waaronde Grand Slam winnaars.

5008 SUV
Benieuwd naar de jongste Peugeot van dit jaar? Verschillende Peugeot's zullen tijdens het grootse tennisvenement te bewonderen zijn voor de toeschouwers. Ook zullen ze een exclusieve preview van de 5008 SUV te zien krijgen. En ook hier zal uitsluitend Peugeot de sterspelers weer voorzien van vervoer.

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.