Techniek specialisten kiezen Blauwendaal

Mars Services rijdt Peugeot. Op aarde niet op Mars.

05 Jul, 2017
Techniek specialisten kiezen Blauwendaal
Full-service uitzendbureau Mars Services vindt een perfecte match tussen werkgevers en kandidaten. Vorige week hebben zij hun eigen professionele match in ons gevonden!

Mars services experts in techniek kiezen voor Blauwendaal

Het jonge Mars Services verzorgt als uitzendbureau technisch personeel in de breedste zin van het woord. Zij zijn full-service en nemen ook de werving en selectie voor hun rekening om zo een perfecte match tussen werkgevers en kandidaten te realiseren. Vorige week hebben zij hun eigen professionele match in ons gevonden!

Op 29 juni jongstleden vond de aflevering plaats aan de eigenaren meneer Meijer, mevrouw Muis en medewerkster Claudia. Mevrouw Muis komt zelf uit de uitzendbranche en heeft daar jarenlang ervaring opgedaan. Samen met meneer Meijer was zij op zoek naar een nieuwe uitdaging en vond deze in Mars.
Vanwege de vele plaatsingen van goed personeel, hebben ze al uit moeten breiden en om die reden 3 nieuwe Peugeot's 108 aangeschaft! Mevr. Muis heeft ook met Peugeot hele fijne ervaringen wat hen heeft doen uitkomen bij Blauwendaal.

COMPACT EN GEAVANCEERD TEGELIJK
Als specialist in techniek is het geen wonder dat Mars Services heeft gekozen voor de Peugeot 108! Van parkeercamera's tot en met keyless entry de 108 is technologisch vooruitstrevend, geheel in stijl met het bedrijf. Ook voor u is er een Peugeot 108 en kunt u genieten van alles wat zij te bieden heeft. Bekijk de mogelijkheden hier.
 

Lees hier meer over de Peugeot 108 en plan uw proefrit!

Deel dit artikel

LinkedIn Google+ Pinterest Mail
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.