Home Onderhoud Aircoservice

Aircoservice bij Blauwendaal

airco climate control
 

Aircoservice bij Blauwendaal

Kies voor de aircoservice bij Blauwendaal

Of het nu zomer of winter is, met een airco-check voorkomt u en nare en ongezonde lucht in uw Peugeot en voorkomt u onvoldoende koeling. Daarnaast zorgt de airco voor het ontrekken van vocht, waarmee aangeslagen autoruiten worden ontwasemd. Bij Blauwendaal we alles over airconditioning in uw auto. Voor slechts € 19,95 controleren wij uw aircosysteem. Een werkplaatsafspraak plant u gemakkelijk via onze online werkplaatsmodule.

Hoe werkt de airconditioning in uw auto?

Een airco-installatie is een gesloten systeem, gevuld met een ‘koudemiddel’. De lucht die het interieur binnenkomt wordt langs de airco-installatie gevoerd en zo gekoeld. Deze droge lucht zorgt ervoor dat u zich minder vermoeid en ‘plakkerig’ voelt tijdens of na een (lange) rit. Door de relatief drogere aircolucht worden de ruiten ook beter ontwasemd bij een hoge luchtvochtigheidsgraad, zoals bij regen of wanneer er meerdere personen in de auto zitten.

aircosysteem

Airco reiniging

Om optimaal gebruik te maken van uw airco-installatie heeft Peugeot verschillende aircoservicepakketten ontwikkeld, met landelijk geldende all-in adviesprijzen. Afhankelijk van de leeftijd en staat van uw Peugeot is er altijd een pakket geschikt om uw airco in optimale conditie te brengen en te houden.

Reinigen van de verdamper
Aanbevolen bij klachten over onaangename geuren, specifiek bij het inschakelen van de airco.

  • € 39,95

Aircocontrole en aircovullen
Voordat de airco-installatie opnieuw gevuld wordt, dient de aircoinstallatie gecontroleerd te worden. Zo wordt voorkomen dat eventuele defecten zorgen voor lekkage van het koudemiddel. Na deze controle wordt de airco-installatie leeggehaald en bijgevuld.

  • € 139,-(R134a)
  • € 279,- Voor de nieuwe Peugeot 308 (R1234Y)

Volledig airco onderhoud
Bij volledig onderhoud wordt de airco-installatie gecontroleerd, gereinigd en opnieuw gevuld.

  • € 179,- (R134a)
  • € 299,- Voor de nieuwe Peugeot 308 (R1234Y)

Vervangen van het interieurfilter
Het interieurfilter filtert de pollen, stof, vet en vuil uit de buitenlucht voordat deze het interieur van uw Peugeot binnenkomt. Voor een optimale luchtkwaliteit raadt Peugeot u daarom aan om regelmatig het interieurfilter te vervangen. Het tarief voor het vervangen van het interieurfilter is afhankelijk van het model en type Peugeot. Informeer bij Blauwendaal naar het voor u van toepassing zijnde tarief.

actie
Occasions bij Blauwendaal
actie
Maak een werkplaatsafspraak