Home Onderhoud Onderhoudsprijzen

Benieuwd naar onderhoudsprijzen voor uw Peugeot

Onderhoudsprijzen online bij Blauwendaal
 

Benieuwd naar onderhoudsprijzen voor uw Peugeot

Lees alle over de onderhoudsprijzen voor uw Peugeot

'Transparantie', 'vooraf weten waar u aan toe bent', 'betrouwbaarheid', allemaal termen die u bij veel bedrijven voorbij hoort komen. Blauwendaal maakt deze opmerkingen / eigenschappen werkelijkheid. Graag vertellen wij u voor u een een onderhoudsafspraak inplant, wat de verwachte kosten zijn voor het uitvoeren van onderhoud aan uw Peugeot.  

Bij Blauwendaal zijn we uiteraard graag transparant. Vraag vrijblijvend een kostenindicatie op voor onderhoud aan uw Peugeot. Heeft u aanvullende vragen of werkzaamheden, dan kunnen wij dat uiteraard los voor uw Peugeot op een rijtje zetten.  En komen wij naderhand nog onverwachte kosten tegen, dan vragen wij uiteraard eerst akkoord voor het vervangen/repareren van het desbetreffende onderhoud. Bij Blauwendaal worden werkzaamheden alleen uitgevoerd na goedkeuring van u. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Mocht u een berekening wensen, of heeft u extra wensen omtrent het onderhoud van uw Peugeot, dan kunt u tevens vooraf een offerte op onderhoud aanvragen. Zo weet u precies wat u moet betalen en staat u achteraf niet voor verrassingen.

Klik hier voor meer informatie over onderhoudsprijzen

- Offerte voor onderhoud aanvragen

actie
Maak een werkplaatsafspraak