Home Onderhoud Uitlijnen

Uitlijnen bij Blauwendaal

Uitlijnen bij Blauwendaal
 

Uitlijnen bij Blauwendaal

Uitlijnen

Peugeot Blauwendaal stuurt u graag in de juiste richting. Wanneer u merkt dat uw auto niet meer zo goed rechtdoor rijdt als dat hij vroeger deed kan het zijn dat één of meerdere van de wielen niet meer in de juiste lijn op de weg staan. Wanneer dit het geval is, is het verstandig om de auto opnieuw uit te laten lijnen.

Een slecht uitgelijnde auto rijdt onprettig en kan bovendien afwijkend en gevaarlijk stuurgedrag vertonen. U merkt dit wanneer de auto, bijvoorbeeld op de snelweg, uit zichzelf naar links of naar rechts trekt. Een slechte uitlijning van de auto leidt in veel gevallen ook tot een hoger brandstofverbruik en een versnelde en onregelmatige slijtage van uw banden. Reden genoeg dus om te zorgen dat de wielen van uw auto goed uitgelijnd zijn.

Een slechte of afwijkende uitlijning van de wielen kan worden veroorzaakt door dat:
• De auto betrokken is geweest in een (lichte) aanrijding
• Er door een gat in de weg is gereden
• Er te hard over een drempel wordt gereden
• Er met één van de wielen een stoeprand is geraakt

Peugeot Blauwendaal heeft uiterst moderne apparatuur in huis om uw auto perfect uit te lijnen en weer in balans te krijgen, waardoor u weer met een gerust hart de weg op kunt.

Bij Blauwendaal weet u precies waar u aan toe bent.

Peugeot Blauwendaal hanteert vaste prijzen zodat u nooit voor verassingen komt te staan en levert altijd de hoogst mogelijke kwaliteit. Voor de prijs van € 89,95 incl. BTW wordt uw auto geheel uitgelijnd.

Maak hier direct een afspraak.