Home Over Blauwendaal
Blauwendaal
 

Over Blauwendaal, de koffie staat voor u klaar!

Uw Peugeot-dealer in de regio Rotterdam!

Blauwendaal is dé Peugeot-dealer in de regio Rotterdam. Met zeven Peugeot-vestigingen zijn wij het adres voor de aankoop van een nieuwe en/of gebruikte Peugeot en het onderhoud ervan. U vindt onze nieuwe Flagshipstore in Rotterdam. Daarnaast zijn wij gevestigd in Poortugaal, Ridderkerk, Hellevoetsluis en Oud-Beijerland, Naaldwijk en Schiedam.

Blauwendaal is onderdeel van de Louwman Dealer Group, een toonaangevend familiebedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche.

Onze diensten en producten

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij kunnen u een breed scala aan producten en diensten aanbieden waaronder:

  • In- en verkoop van nieuwe en gebruikte personenwagens
  • Reparatie en onderhoud
  • Vervangend vervoer
  • Schadeherstel
  • Verzekeren & financieren
  • Levering van originele merkonderdelen en banden
  • Fleetsales
  • Private lease
  • Operational & financial lease

Peugeot E-dealer

Een Peugeot E-dealer, oftewel Electrique dealer, betekent dat een Peugeot-dealer beschikt over de juiste materialen en vakkennis om electrische auto's te onderhouden en verkopen. Blauwendaal mag zich met trots Peugeot E-dealer noemen. Onze monteurs worden opgeleid zodat zij experts worden op het gebied van elektrische auto's en hebben de beschikking over de juiste materialen in de werkplaats. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over het Peugeot E-dealerschap van Blauwendaal.

Peugeot E-dealer

Blauwendaal Zakelijk

Wij zijn uw partner voor de zakelijke markt. Aan de hand van een persoonlijke inventarisatie van uw mobiliteitsbehoeften geven onze accountmanagers u altijd een passend advies. Zij helpen u graag de autokosten van uw bedrijf te optimaliseren, beheersbaar te maken en aan te laten sluiten op de ondernemingsdoelstellingen. Onze accountmanagers helpen u graag om de juiste afweging te maken omtrent uw wagenpark en u te adviseren over aspecten zoals wagenparkbeheer, maatschappelijk verantwoord ondernemen, verschillende financieringsvormen en Total Cost of Ownership. Eén telefoontje en we komen voor u in actie!

Blauwendaal Zakelijk

Peugeot Professional Center

Peugeot Professional Center Blauwendaal begrijpt als geen ander hoe belangrijk uw wagenpark is. Uw bedrijfswagen is ongetwijfeld een onmisbare schakel in uw bedrijfsproces. Daarom bieden wij u graag de beste service. Zo dragen wij zorg voor onder andere de op- of ombouw van uw wagenpark, de uitbreiding van uw wagenpark, leasing en onderhoud. Wij zijn dan ook een aanspreekpunt voor alle mobiliteit voor uw bedrijf. Wilt u meer weten over de services die wij bieden? Lees dan snel verder. 

Peugeot Professional Center

 
actie
Werken bij Blauwendaal
actie
Volg Blauwendaal
 
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.