Home Over Blauwendaal verkoopadviseur Alexanderpolder

Vacature verkoopadviseur Peugeot Blauwendaal Alexanderpolder

Vacature verkoopadviseur Peugeot Blauwendaal Alexanderpolder
 

Vacature verkoopadviseur Peugeot Blauwendaal Alexanderpolder

Louwman Dealer Group is een dealergroep met – op dit moment – 43 dealerbedrijven welke verspreid zijn over heel Nederland. Onder de Louwman Dealer Group vallen dealerbedrijven van het merk Toyota en Lexus, Suzuki, Jeep, Lancia, Alfa Romeo en Abarth. Sinds kort zijn wij ook de trotse eigenaar van een aantal Peugeot dealerbedrijven in de regio Rotterdam. Voor onze Peugeot vestiging “Blauwendaal Alexanderpolder” zoeken wij een ervaren fulltime  

Verkoopadviseur

Functie

In deze functie adviseer je op een deskundige en klantvriendelijke wijze onze klanten over onze modellen. Daarbij draag je de kwaliteit én service van ons merk uit, waardoor je de klant overtuigt tot het doen van de aankoop. Je blinkt zowel individueel als binnen het teamverband uit en streeft hierbij naar waardering en langdurige relaties met tevreden klanten. Door je proactieve houding weet je tevens nieuwe klanten te verwerven. 

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren, hardwerkende verkoopadviseur met minimaal een afgeronde IVA-B of vergelijkbare opleiding, aangevuld met enige jaren praktijkervaring. Naast dat je gemotiveerd bent, ben je klantvriendelijk, representatief, service- en resultaatgericht. Je beschikt tevens over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 

Wat wij bieden

Wij bieden onze medewerkers uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • Pensioenregeling 
  • Studiekostenregeling  
  • Autoverzekering
  • Koop/verkoop verlofdagen

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in deze omschrijving, krijg je energie van de beschreven functie en wil jij samen met ons de beste presterende en meest aanbevolen dealer van Nederland worden? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren en mogelijk lid te worden van ons team! Daartoe zien wij graag jouw motivatiebrief met CV tegemoet via [email protected], o.v.v. “verkoopadviseur Peugeot Alexanderpolder”. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Elke vorm van herpublicatie of verveelvoudiging van (een deel van) deze vacature zonder toestemming van Louwman Retail B.V. is verboden.