Home Over Blauwendaal Verkoopadviseur Poortugaal

Vacature verkoopadviseur Peugeot Blauwendaal Poortugaal

Vacature verkoopadviseur Peugeot Blauwendaal Poortugaal
 

Vacature verkoopadviseur Peugeot Blauwendaal Poortugaal

Louwman Dealer Group is een dealergroep met – op dit moment – 53 dealerbedrijven welke verspreid zijn over heel Nederland. Louwman Dealer Group is onderdeel van één van de grootste en meest gerespecteerde automotive groepen van Nederland, de Louwman Group. De Louwman Dealer Group heeft een duidelijk doel: “de best presterende en meest aanbevolen dealer van Nederland worden”. Om dat doel te bereiken zoeken wij collega’s die begrijpen wat dienstverlening en service inhoudt.

Onder de Louwman Dealer Group vallen dealerbedrijven van het merk Toyota en Lexus, Suzuki, Jeep, Lancia, Alfa Romeo en Abarth. Sinds kort zijn wij ook de trotse eigenaar van een aantal Peugeot dealerbedrijven in de regio Rotterdam. Voor onze Peugeot vestiging in Poortugaal (Blauwendaal Poortugaal) zijn wij op zoek naar een fulltime gemotiveerde, gedreven, zelfstandige en verantwoordelijke

Voor onze Peugeot-dealer Blauwendaal Poortugaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren fulltime

VERKOOPADVISEUR M/V

Functie

In deze functie adviseer je op een deskundige en klantvriendelijke wijze onze klanten over onze modellen. Daarbij draag je de kwaliteit én service van ons merk uit, waardoor je de klant overtuigt tot het doen van de aankoop. Je blinkt zowel individueel als binnen het teamverband uit en streeft hierbij naar waardering en langdurige relaties met tevreden klanten. Door je proactieve houding weet je tevens nieuwe klanten te verwerven.

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren, hardwerkende verkoopadviseur met minimaal een afgeronde IVA-B of vergelijkbare opleiding, aangevuld met enige jaren praktijkervaring. Naast dat je gemotiveerd bent, ben je klantvriendelijk, representatief, service- en resultaatgericht. Je beschikt tevens over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Wij bieden onze medewerkers uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • Pensioenregeling
  • Aankoopregeling met korting en gunstige financiering
  • Studiekostenregeling
  • Autoverzekering
  • Koop/verkoop verlofdagen 

Interesse?

Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil jij samen met het team Blauwendaal Poortugaal de best presterende en meest aanbevolen dealer van Nederland worden? Dan maken wij graag kennis met jou! Daartoe zien wij graag jouw motivatiebrief met CV tegemoet via [email protected], o.v.v. “verkoopadviseur Peugeot Poortugaal”. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Elke vorm van herpublicatie of verveelvoudiging van (een deel van) deze vacature zonder toestemming van Louwman Retail B.V. is verboden.

 
Blauwendaal Super Sales