Home Peugeot 208 Signature private lease
Peugeot 208 Signature
 

Peugeot 208 Signature

Private Lease Deal Bij Blauwendaal

De Peugeot 208 Signature is bij Blauwendaal tijdelijk uit voorraad leverbaar tegen het allerscherpste private lease tarief. Zo rijdt u al  in een gloednieuwe Peugeot 208 Signature vanaf € 259,- per maand met Peugeot Private lease! Bekijk de actie hier of bestel direct.

Uitrusting

De Peugeot 208 Signature is voorzien van de zuinige en comfortabele 1.2 Puretech motor en levert 82 Pk.  De auto is afgewerkt met hoogwaardige materialen en geeft een gevoel van luxe. De auto is voorzien van het zogeheten iCockpit design interieur. De auto is standaard rijk uitgerust met vele luxes, zoals onder andere:

✔  Airco ✔  Lederen stuurwiel
✔  Peugeot Connect navigatie ✔  Apple Carplay & Android Auto
✔  Cruisecontrol ✔  Mistlampen voor
✔  Regensensor ✔  Elektrisch inklapbare spiegels
✔  Parkeerhulp achter ✔  16" wielen met 'Zirconium'
✔  5 portieren ✔  Elektrisch bedienbare voorportierruiten
✔  Gekoeld dashboardkastje ✔  7" touchscreen
✔  Midden armsteun voor ✔  In delen neerklapbare achterbank

 

Peugeot 208 Signature blauw private actie bij blauwendaal foto rechtsachter

De tarieven en extra's

De aanbieding is gebaseerd op een Peugeot 208 Signature uitvoering met de hierboven genoemde uitrusting. De auto is dan uitgevoerd in de standaard kleur Gris Huricane. Het tarief van € 259,- is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 10.000 km per jaar. 

Het is mogelijk om de 208 Signature te leasen met een kortere looptijd of met een hogere kilometrage.  Hieronder vindt u overzicht van de maandtarieven in verschillende looptijden en kilometrages.  
 
  10.000 KM 15.000 KM 20.000 KM 25.000 KM 30.000 KM
48 maanden € 259,- € 270,- € 281,- € 314,- € 337,-
36 maanden € 282,- € 288,- € 311,- € 333,- € 354,-
24 maanden € 299,- € 311,- € 331,- € 356,- € 382,-

 

Wij hebben een grote variatie aan voorraadmodellen ingekocht. Zodoende heeft u de keuze uit verschillende kleuren en opties. De mogelijke extra opties zijn:

Lak Blanc Banquise + € 3.43 p/m 
Metaallak + € 11,45 p/m
Parelmoerlak + € 14,45 p/m

 
Bestel nu

Uw Peugeot veilig Private Leasen bij een echte autodealer

Peugeot Blauwendaal is officieel dealer van het merk Peugeot in de regio Groot-Rotterdam en werkt met hoge kwaliteitseisen. Private Lease bij Peugeot dealer Blauwendaal wordt ondergebracht bij PSA Finance, de financiering- en leasemaatschappij van Peugeot.  Private lease bij Blauwendaal en dus PSA finance voldoet aan de eisen  van de consumentenbond en draagt het Private lease Keurmerk. Vanuit dit keurmerk worden onder andere de volgende kernwaarde gehanteerd:

·        14 dagen bedenktijd
·        Vast maandbedrag
·        Gratis overlijdensrisicodekking
·        All-in maandprijs
·        Heldere voorwaarden

Meer informatie over het Private Lease keurmerk vindt u op de website van de consumentenbond. Meer informatie over Private Lease bij Blauwendaal vindt u hier.
Alle kleuren van de Peugeot 208 signature

Bestel direct

Dien direct een  bestelling in voor private Lease van de Peugeot 208 Signature. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om een leasecontract met u aan te vragen. Na het indienen van de bestelling zal één van onze verkoopadviseurs contact met u opnemen. Uiteraard bent u van harte welkom om één van onze vestigingen te bezoeken voor een bezichtiging of een proefrit. Wel raden wij u altijd aan om een afspraak te maken.

Het is mogelijk om uw huidige auto in te ruilen bij Blauwendaal. In geval van Private Lease storten wij de inruilprijs direct op uw rekening.

Onze verkoopadviseurs kunnen u informeren over de actuele voorraad en beschikbare kleuren. Let op! Wees er snel bij want de voorraad is beperkt.

 
Bestel nu

Disclaimer: Deze actie is geldig t/m 31 mei 2019 of zolang de voorraad strekt. Auto's zijn reeds op naam gezet en zijn al voorzien van een kenteken. Peugeot Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Prijzen zijn gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar inclusief BTW, in de standaard kleur Gris Hurricane.  Voorraadmodellen zijn in verschillende kleuren leverbaar, andere kleuren naast de standaard kleur  hebben een meerprijs. Eigen risico op basis van € 450,- per niet-verhaalbare schade. Heeft u liever een andere looptijd of kilometrage, neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor een persoonlijke berekening. Leasetarieven zijn afgerond op hele Euro's. Zie https://privatelease.peugeot.nl voor alle voorwaarden. Wijzigingen voorbehouden. Vraag bij uw  Blauwendaal Peugeot-dealer naar de voorwaarden. Gebruikte afbeeldingen en video's kunnen afwijken, typefouten voorbehouden.  Leaseprijzen zijn momentopnames en kunnen enkele euro's naar boven of beneden afwijken. Aan deze aanbieding zijn geen rechten te ontlenen. OP=OP.
 
Blauwendaal Super Sales