Home Peugeot bedrijfswagens Partner Electric
 

Peugeot Partner Electric

Peugeot Partner Electric

Een elektrische bestelwagen: De Peugeot Partner Electric

Het merk met het compleetste aanbod op het gebied van elektrische mobiliteit, dat is Peugeot. Met personenauto’s, scooters , fietsen en ook lichte bedrijfswagens. In navolging van de iOn, de volledig elektrische stadsauto, heeft Peugeot ook een volledig elektrische uitvoering van de Peugeot Partner ontworpen. De naam zegt alles: Peugeot Partner Electric.

v.a. € 23.715,- excl. BTW / BPM

Volledig elektrisch!

De Peugeot Partner is een volledig elektrische bestelwagen. Net zoals de iOn is de Partner Electric voorzien van een lithium-ion batterij. De actie is uitermate gebruiksvriendelijk. De accu hoeft niet volledig opgeladen te worden om te gebruiken, Het voordeel daarvan is dat wanneer u bijvoorbeeld een spoedbestelling heeft  en uw Partner Electric is nog niet volledig opgeladen, u deze gewoon kunt gebruiken. 

De Partner Electric is op twee manieren op te laden. Dat kan door middel van een laadkabel in het stopcontact. Maar dit gebeurt ook tijdens het rijden. De Peugeot Partner Electric beschikt over een geavanceerde technologie die energie terug kan winnen door middel van afremmen. De volledig elektrische bestelwagen van Peugeot beschikt mede daardoor over een actieradius van 170 kilometer.

Peugeot Partner Electric motor

Uitvoeringen

De Peugeot Partner Electric is er in twee uitvoeringen: XR & XT. Beide zijn ook verkrijgbaar met een vergrootte laadruimte. Het laadvolume is 3,3 m³ (aangeduid als L1) of 3,7 m³ (aangeduid als L2). 

Peugeot Partner Electric XR is standaard uitgerust met onder meer:

  • Privacy glass
  • Zijschuifdeur rechts (alleen op L2)
  • Digitale kilometerteller, dagteller en klok
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Elektrisch verstelbare buitenspiegels

 

Peugeot Partner Electric Plugin
De Peugeot Electric XT is een uitgebreidere variant.  In aanvulling op de uitrusting van de Peugeot Partner Electric XR beschikt de XT standaard over de volgende uitrusting:
  • Peugeot Connect Sound (radio-/CD-speler met MP3
  • Airconditioning
  • Digitaal display boven middenconsole
  • Zijschuifdeur rechts ( L1 & L2)
  • Pack comfort *  

* Pack Comfort = Hoogteverstelling van de bestuurdersstoel, opbergruimte onder de bestuurdersstoel; armsteun op de bestuurdersstoel en opbergvak tussen de voorstoelen. Bij de optie bijrijdersbank vervallen de laatste twee items.

Peugeot Partner Electric achterzijde

Prestaties & maten

Tankinhoud
- liter
Acceleratie 0-100 km/u
18,7 sec
Verbruik snelweg
- L/100km
CO2 uitstoot
0 gr/km
Topsnelheid
110 km/u
Verbruik stad
- L/100km
Verbruik gecombineerd
- L/100km
Energielabel
Energielabel A
4,380 - 4,628mm
 
2,73mm
 
1,84mm
 
2,11mm
 
Onze accountmanagers van Blauwendaal Zakelijk vertellen u graag meer!