De compleet vernieuwde Peugeot Expert

Nieuwe Peugeot Expert Financial Lease actie
 

Optimaal aangepast aan al uw vervoerswensen

De nieuwe Peugeot Expert is ontwikkeld om aan al de eisen van uw bedrijf te voldoen. De vele voordelen van deze auto maken het dagelijkse werk gemakkelijker. En voor nog meer rijplezier wordt de nieuwe Expert gebouwd op een nieuw platform, met een lager gewicht en een reeks euro6 motoren van 95 tot maar liefst 180pk. Wat voor ondernemer u ook bent, bij Blauwendaal hebben we altijd een Expert op maat voor u.

Onze Peugeot Expert occasions
v.a. € 17.000,- excl. BTW / BPM

Een Expert op maat

Peugeot Expert bedrijfswagen

De Expert is leverbaar in 3 verschillende lengtes. Uniek is de Compact uitvoering. Met een lengte van slechts 4,61 meter en een hoogte van slechts 1,90 meter, is hij geschikt voor alle parkeergarages. 

Maak een keuze uit de Compact, Standard of Long met een zeer bruikbaar laadvermogen tot wel 1.400 kilogram en maar liefst 6,6 M3 inhoud. De Moduwork-scheidingswand geeft de mogelijkheid om lading te vervoeren met een lengte van maar liefst 4 meter lang. 

Aan innovaties en een uitgebreide uitrusting geen gebrek in de Expert. Denk aan handsfree schuifdeuren voor makkelijk laden, Head-Up display en een groot aantal rijhulpsystemen. Maar ook een connectief 3D navigatiesysteem dat met spraakcommando's via het 7 inch touchscreen display kan worden bediend. 

Een sterke en zuinige bedrijfswagen

Peugeot Expert interieur

We begrijpen dat u als ondernemer graag let op uw energiekosten en dat u ook met oog op het milieu graag uitstraalt verantwoord te ondernemen. Daar helpt de nieuwe Expert graag een handje bij.

De nieuwe Expert is gebaseerd op een nieuwe, aangepaste versie van het modulaire platform EMP2. Daarmee staat de Expert garant voor kwaliteit, comfort en efficiency. Met de nieuwe BlueHDi motoren met vermogens variërend van 95 tot 180 pk en 400 Nm koppel is veel rijplezier en lage waarden voor brandstofverbruik en uitstoot gegarandeerd. 

  • Brandstofverbruik binnen bebouwde kom (l/100 km): 5,5 - 6,3 – CO2-uitstoot (g/km): 143 - 165
  • Brandstofverbruik buiten bebouwde kom (l/100km): 4,9 - 5,5 – CO2-uitstoot (g/km): 127 - 145
  • Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km): 5,1 - 5,5 – CO2-uitstoot (g/km): 133 - 155

Door het lage verbruik en een onderhoudsinterval van eens per 2 jaar of om de 40.000 kilometer beschikt de Expert over hele competitieve exploitatiekosten.

Peugeot Expert schuifdeuren

Technische informatie

Onze accountmanagers van Blauwendaal Zakelijk vertellen u graag meer!