Peugeot Expert

Peugeot Expert bedrijfsauto

Volledig vernieuwd!
Voor modeljaar 2016 is de Peugeot Expert volledig vernieuwd. Uiteraard beschikken we ook over een brede selectie (jong) gebruikte Peugeot Experts.


- Klik hier voor alle informatie over de nieuwe Peugeot Expert


- Klik hier voor onze selectie (jong) gebruikte Peugeot Experts


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Multifunctioneel

Een Peugeot Expert is niet alleen zeer praktisch maar is ook zeer comfortabel en zorgt ook nog voor veel rijplezier. Het design van de nieuwe Expert is zeer dynamisch en chique met de verchroomde gril. Deze Peugeot bedrijfswagen is voorzien van de nieuwste innovaties voor zijn berijder en straalt klasse uit.

Dat de Peugeot Expert multifunctioneel is blijkt uit de verschillende carrosserievormen waarin hij leverbaar is. Kies voor een bestelwagen met of zonder dubbele cabine of voor een chassis cabine. Er is altijd een Expert die past bij uw bedrijf.

Het Expert-gamma

Peugeot Expert gamma
Bij elke klus hoort een ander soort bedrijfswagen, dat weet ook Peugeot. De Expert is daarom ook leverbaar in verschillende configuraties. Je kunt kiezen uit maar liefst 3 laadvolumes, 2 laadvermogens en 3 HDi-dieselmotoren, waarvan één met automaat leverbaar is.

Het gamma van de Peugeot Expert bestaat uit 2 hoogtes en 2 lengtes. De hoogtes met de standaard vering zijn 1,94 meter en 2,27 meter en met de luchtvering 1,90 meter en 2,20 meter. De lengtes zijn 4,80 meter en 5,13 meter. Laadvloerlengtes van de Expert zijn 2,25 meter en 2,58 meter.

Met de laadvolumes variërend van 5, 6 en 7 m3 is de Peugeot Expert extreem flexibel. De speciale carrosserie vorm Plancher Cabine is er als een Pick Up leverbaar. De Peugeot Expert is uitermate geschikt voor carrosseriebedrijven om te worden omgebouwd.

In- en uitladen met gemak

Peugeot Expert lading inladen uitladen
Met luchtvering uitgerust heeft Peugeot Expert de laagste laaddrempel in zijn segment. Bij het in- en uitladen van goederen is dit een groot voordeel. De luchtvering is in te stellen bij stilstand. Op zijn laagste stand bedraagt de hoogte van de laaddrempel slechts 45 centimeter.

Het laadvermogen van de Expert bestelwagen is tussen de 1.000 kilo en 1.200 kilo. De Pick-Up uitvoering van de Peugeot Expert heeft ook een laadvermogen van bijna 1.200 kilo.

De schuifdeur van de Peugeot Expert heeft een ruime opening waardoor zelfs een pallet via de zijkant kan worden ingeladen. Er is ook mogelijk om een tweede schuifdeur te laten monteren op de Peugeot Expert. De achterdeuren van de Expert hebben een 180 graden openingshoek waardoor ook via de achterzijde de laadruimte makkelijk bereikbaar is.

Wegligging

Standaard is de Peugeot Expert aan de achterzijde voorzien van reguliere stalen vering. Optioneel is de Expert leverbaar met luchtvering welke in hoogte is te verstellen. De luchtvering in de Peugeot Expert zorgt voor een constante wagenhoogte ongeachte hoe zwaar de Expert is beladen. Als de Expert stilstaat is de hoogte van de laaddrempel met een schakelaar te regelen.

Uitrusting

Naast dat de Peugeot Expert volledig is gericht op het praktisch beladen staat hij ook in het teken van comfort voor zijn bestuurder en passagiers. Voor korte ritten in de stad of lange afstanden, de Expert is voorzien van een uiterst comfortabel interieur. Je kunt de Peugeot Expert optioneel uitrusten met voorzieningen die voorheen alleen leverbaar waren op personenauto's.

Parkeerhulp achter waarschuwt u met behulp van sensoren via geluidssignalen als er een voorwerp of persoon zich achter de auto bevinden. Dit systeem draagt bij aan de extra veiligheid voor de inzittende en zijn omgevingen en zorgt ook voor extra gemak bij achteruit manouvres.

De Peugeot Expert is ook leverbaar met verschillende multimediasystemen.

Prestaties & maten

Tankinhoud
80 liter
Verbruik snelweg
L/100km
CO2 uitstoot
168 - 189 gr/km
Verbruik stad
L/100km
Verbruik gecombineerd
6,4 - 7,2 L/100km
Energielabel
Laadvermogen
1025 - 1237 KG
Laadvolume
3.5 - 7 m³
Hoogte laadruimte
1.449 - 1.750mm
Lengte laadruimte
1.500 - 2.584mm
4.805 - 5.143mm
 
3.000 - 3.122mm
 
1.942 - 2.290mm
 
1.895mm
 
1.500 - 2.584mm
 
1.449 - 1.750mm