De nieuwe Peugeot Partner

Peugeot Partner
 

De nieuwe Peugeot Partner

Het onmogelijke mogelijk maken

De nieuwe Peugeot Partner zet een 20-jarige geschiedenis van robuustheid en kwaliteit voort. Peugeot zorgt voor een revolutie in het segment van lichte bestelwagens met een capabele, en aantrekkelijke auto die de perfecte combinatie biedt van gebruiksgemak en rijplezier.

De nieuwe Peugeot Partner vormt een stressvrij en aangenaam mobiel kantoor. De afmetingen komen precies overeen met de verwachtingen in dit segment, het model is buitengewoon comfortabel en de laadruimte is praktischer en veelzijdiger dan ooit.

Onze Peugeot Partner occasions
v.a. € 13.990,- excl. BTW / BPM

De eerste bedrijfswagen voorzien van PeugeotT i-Cockpit®

PeugeotT i-Cockpit®, die inmiddels al in 4.000.000 auto’s is toegepast, wordt nu voor het eerst gemonteerd in een bestelauto.

De Peugeot i-Cockpit® is veel meer dan slechts een nieuwe feature, het is een must voor professionele gebruikers die constant op zoek zijn naar manieren om de kwaliteit van de dienstverlening die ze verschaffen te verbeteren. Een optimale ergonomische lay-out, een hoogstaand comfort en buitengewone veiligheidssystemen zorgen voor een intuïtieve rijervaring:

  • Een compact stuurwiel zorgt voor een verbeterde grip en wendbaarheid – stuurreacties worden sneller opgevolgd, met veel meer rijplezier tot gevolg!
  • Een standaard display zorgt ervoor dat de bestuurder belangrijke informatie kan aflezen, terwijl hij tegelijkertijd zijn aandacht bij het verkeer kan houden. Dit zorgt voor veiligheid en comfort.
  • Een capacitief 8 inch touchscreen in het midden van het dashboard zorgt voor een snelle en continue toegang tot belangrijke comfortfuncties - radionavigatie, auto-instellingen, telefoon etc.
Peugeot Partner dashboard

Motoren

De motoren van de nieuwe Peugeot Partner zijn bijzonder zuinig. Ze voldoen stuk voor stuk aan de meest recente milieu-eisen en zijn klaar voor de WLTP-certificering, die binnenkort wordt ingevoerd. De benzinemotor is de PureTech 110 pk S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak. De PureTech-motoren beschikken over een Gasoline Particulate Filter om de emissie van roetdeeltjes terug te dringen.

De dieselmotoren kunnen geleverd worden in drie varianten:

  • BlueHDi 130 pk S&S met handgeschakelde 6-versnellingsbak of 8-traps automaat EAT8
  • BlueHDi 100 pk S&S met handgeschakelde 5-versnellingsbak
  • BlueHDi 75 pk, met handgeschakelde 5-versnellingsbak

Alle dieselmotoren zijn voorzien van een roetfilter met SCR-technologie (Selective Catalytic Reduction). Met deze technologie begint de emissiecontrole zodra de motor wordt gestart en is geen roetfilteradditief nodig.

Peugeot Partner voorkant

Twee varianten

De afmetingen zijn geheel in lijn met wat gebruikelijk is in dit segment, met een lengte van 4,40 m voor de standaardversie en een optimale effectieve bruikbare lengte van 1,81 m. Met een capaciteit van 3,30 m3, is dat groot genoeg om 2 Europallets te kunnen vervoeren.

De verlengde versie, die 4,75 meter lang is (+35 cm) biedt een nog grotere laadcapaciteit. De effectieve lengte van deze versie  is 2,16 meter en de laadcapaciteit loopt uiteen tot 3,90 m3.

De nieuwe Peugeot Partner wordt gebouwd op een versie van het EMP2-platform dat wordt gebruikt voor de nieuwste modellen van het merk. Deze bewezen basis maakt een kortere overhang voor en achter mogelijk en een kleine draaicirkel voor eenvoudig manoeuvreren: de draaicirkel bedraagt van stoeprand naar stoeprand slechts 10,82 meter voor de standaardversie en 11,43 meter voor de verlengde versie.

Het laadvermogen behoort tot de top in het segment, met waarden van 650 kg tot 1.000 kg voor bepaalde versies, zowel van de standaardversie als de verlengde versies. De uitvoeringen met een bijzonder laag brandstofverbruik hebben een laadvermogen van 600 kg.

Peugeot Partner doorsnede

xx_Prestaties-Maten

Tankinhoud
60 liter
Verbruik snelweg
3,9 - 4,3 L/100km
CO2 uitstoot
103- 122 gr/km
Verbruik stad
4,6 - 4,9 L/100km
Verbruik gecombineerd
3,9 - 4,4 L/100km
Energielabel
Laadvermogen
600 - 1000 KG
Laadvolume
3,3 - 3,9 m³
Hoogte laadruimte
1196mm
Lengte laadruimte
1810 - 2160mm
4404 - 4753mm
 
2785 - 2975mm
 
1840mm
 
2107mm
 
Onze accountmanagers van Blauwendaal Zakelijk vertellen u graag meer!