Peugeot 208

Peugeot 208 compacte hatchback met sportief desgin

Compacte hatchback

De compacte hatchback van Peugeot is de 208. Met een dynamisch en sportief design zorgt hij voor echte aantrekkingskracht overal waar hij rijdt. Het karaktervolle design valt bij vele in goede smaak. De recente vernieuwingen aan de Peugeot 208 zoals het veranderen van de lichtunits en mistlampen zorgen voor een breder en dynamischer voorkomen. De wegligging en het daarbij behorende rijplezier zorgt er voor dat iedereen met veel plezier plaats neemt achter het stuur.

Bekijk de nieuwe 208 met voorraad voordeel  Peugeot 208 occasions
v.a. € 17.250,-
Private Lease v.a. € 259,- p/mnd

Scherp en gespierd uiterlijk

Peugeot 208 hatchback 5 deurs Orange Power

Een opvallende auto is de Peugeot 208 met zijn chique en sportieve uiterlijk. Het design van de 208 is scherp gevormd en zorg voor een gespierd uiterlijk. De opvallende koplampen met het tweekleurig ontwerp en de LED-lichten geven de auto een kenmerkend design mee. De voorkant geeft een echte hightech uitstraling aan de auto.

In de achterlichten lijkt wel een klauw van een katachtige te zijn verwerkt. Dit aparte design valt direct op.

De nieuwe metallic lak Orange Power is de beste keuze voor de Peugeot 208. Dit geeft de auto een enorm dynamisch en jong uiterlijk. De sportief ogende combinatie met de zwarte accenten in het design zorgen voor een perfect geheel.

Maak uw auto helemaal compleet met het Pack Exterieur zodat u hem helemaal naar eigen smaak kunt aanpassen. De glanzend zwarte details worden gecombineerd met sierlijke witte accenten. Het Pack Menthol White heeft met witte accenten een dynamische en elegante uitstraling.

Om het helemaal af te maken is er keuze uit meerdere sportieve en stijlvolle velgen. Kies voor bijvoorbeeld schitterende 15" Niobium of 16" Titane velgen. Naast deze twee mooie velgen zijn er nog meerdere 16" en 17" velgen voor een exclusieve en sportieve uitstraling.

Innovatief en intuïtief

Peugeot 208 interieur strak en modern design met oog voor de tail

Het interieur van de Peugeot 208 is gemaakt van hoogwaardige materialen en aan elk detail is gedacht. Een belangrijke eigenschap van het interieur van de 208 is de exclusieve ergonomie. Alles is gemakkelijk te bedienen. Door de natuurlijke en intuïtieve ergonomie van de Peugeot 208 ligt het rijplezier extra hoog.

Het rijplezier van de 208 wordt verhoogd het grote 9,7 inch touchscreen waarop alles makkelijk te vinden, het head-up instrumentenpaneel en het compacte en perfect in de hand liggen de stuurwiel. Een auto met directe en intense rijesensaties.

Als je in de nieuwe Peugeot 208 stapt zie je gelijk dat het interieur echt gericht op een modern en strak design. Dit ziet er niet alleen heel chique uit maar is ook erg effectief met het oog op ergonomie. In het interieur is aan alle details gedacht. Door het goed gestructureerde dashboard geeft dit een heel ruimtelijk geheel aan het interieur en dashboard. De luchtroosters aan de uiteinden van het dashboard hebben de vorm van een kattenoog en de elementen waarvan de vlakken als een diamant lijken te zijn geslepen. Het materiaal van het dashboard voelt zacht en degelijk aan. De mooie materialen en het oog voor detail geeft wel aan dat het met zorg is samengesteld.

Hightech interieur

Niet alleen is het interieur voorzien van mooie materialen maar ook van mooie hightech technologie. Het begint al met een mooi en hightech instrumentenpaneel. Het paneel is wat hoger geplaatst zodat alle meters over het stuur heen goed afleesbaar zijn. Alle informatie is duidelijk af te lezen door de witte achtergrondverlichting en het centrale display laat alle extra informatie duidelijk zien.

Het grote 7 inch touchscreen, mooi centraal geplaatst in het dashboard, is zeer intuïtief en makkelijk te bedienen. Via dit touchscreen zijn alle media en extra functies van de auto te bedienen. Door de goede verbinding met onder andere Bluetooth en USB kun je genieten van je eigen muziek vanaf je telefoon.

Peugeot 208 interieur hightech touchscreen

Personalisatie in het interieur

Peugeot 208 interieur personalisatie

Net als het extrieur is ook het interieur helemaal aan te passen aan jou favoriete smaak. Met de verschillende Packs is er voor ieder keus. Door de Packs is de moderne en chique ambiance van het interieur van de Peugeot 208 helemaal om te vormen tot een eigen sfeer.

Kies bijvoorbeeld voor fijne sportstoelen die extra steun bieden aan de bestuurder en zijn passagiers. Ook kan er worden gekozne voor verchroomde ventialtieroosters en gekleurde accenten aan de stoelen en het dashboard. Met de verschillende bekledingstoffen is de auto binnen no-time helemaal in eigen smaak om te toveren.

Met Pack Menthol White krijgt het interieur speciale witte accenten die hem zeer dynamisch en elegant maken.

Peugeot 208 oranje kleur voorkant stilstaand
Peugeot 208 oranje kleur rijdend achterkant
Peugeot 208 grijs mat lak rijdend achterkant
Peugeot 208 mat lak zilver kleur zijkant
Peugeot 208 mat textuur lak rijdend voorkant

Prestaties & maten

Tankinhoud
50 liter
Acceleratie 0-100 km/u
14,0 - 6,5 sec
Verbruik snelweg
2,7 - 4,5 L/100km
CO2 uitstoot
79 - 125 gr/km
Topsnelheid
163 - 230 km/u
Verbruik stad
3,6 - 7,0 L/100km
Verbruik gecombineerd
3,0 - 5,4 L/100km
Energielabel
3973mm
 
2538mm
 
1460mm
 
2004mm
 
Live Video Chat
Onze klantenservice staat altijd voor u klaar!
Om persoonlijk al uw vragen te beantwoorden kunt u een live video chat beginnen met één van onze collega's van de klantenservice.