Peugeot Bipper

Peugeot Bipper bedrijfswagen
 

Peugeot Bipper

Een van de grootste laadruimtes in zijn klasse.

De Peugeot Bipper is de ideale bedrijfsauto voor intensief gebruik in de stad maar ook daarbuiten. Deze compacte bestelauto is praktisch, robuust, comfortabel en gemakkelijk te parkeren binnen de stad. De onderhoudskosten aan een Bipper zijn erg lage en door de toepassing van zuinige BlueHDi dieselmotoren valt het verbruik ook nog enorm laag uit.

Dat de Peugeot Bipper is ontworpen voor het gemakkelijke gebruik in de stad is te zien aan de kleine draaicirkel. De Bipper heeft slechts 9,95 meter nodig om te draaien. Dit is erg voordelig in stadscentra en parkeergarages.

Naast dat de Bipper zeer functioneel en zuinig is heeft hij een een zeer comfortabel interieur. Het interieur is voorzien van veel opbergruimtes en heeft handige neerklapbare stoelen om de laadruimte nog groter te maken.

Voor het zware werk is er een allroad-uitvoering met Grip Control. U kunt zich nu echt op elke weg thuis voelen in de Peugeot Bipper.

Onze Peugeot Bipper occasions
v.a. € 11.380,- excl. BTW / BPM

Laadruimte

De Peugeot Bipper oogt compact maar is dat van binnen zeker niet! De Bipper heeft een nuttig laadvolume van 2,5 m3 met een laadvermogen van maar liefst 685 kg. Het design van de laadruimte is glad afgewerkt en kaarsrecht met een volledig vlakke vloer met een lengte van 1,523 meter. De tildrempel voor de Bipper is maar 53 centimeters.

De Peugeot Bipper wordt in Nederland altijd geleverd met een gesloten scheidingswand naar de bestuurderscabine toe. Optioneel is nog te kiezen voor een ruit in de scheidingswand.
Peugeot Bipper compacte bestelauto geschikte voor stadsgebruik

Voorzien van alle gemakken

Het interieur van de Peugeot Bipper is van alle gemakken voorzien. Hij is voorzien van zeer comfortabele stoelen die het harde werken een stuk gemakkelijker maken. De vormen van de stoelen zijn gericht op comfort en langdurig en zwaar gebruik tijdens uw werkdag. De zitpositie van de stoelen zijn wat hoger zodat de instap gemakkelijker wordt en het zitcomfort nog beter is.

In het interieur zijn 12 opbergvakken verwerkt zodat de bestuurder altijd alles bij de hand heeft. Naast een zeer functioneel interieur is het ook ontworpen op ergonomie. Alle papieren, mobiele telefoons en andere spullen zijn gemakkelijk mee te nemen in het interieur en netjes op te bergen.

Als u de Bipper uitrust met het optionele Peugeot Connect Sounds kunt u via 4 x 10 Watt luidsprekers luisteren naar de best nummers. U kunt luisteren naar uw eigen MP3 nummers of de radio. Het bedienen van de audio via Bluetooth is ook mogelijk.

Peugeot bedrijfswagen bij Blauwendaal

Voor de verkoop of lease van Peugeot Bedrijfswagens kunt u terecht bij Blauwendaal. Wij zijn uw partner voor Peugeot bedrijfswagens in de regio Groot-Rotterdam. U kunt vrijblijvend langs komen in een van onze showrooms of online contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs gespecialiseerd in bedrijfswagens.
Peugeot Bipper compacte bestelauto
Peugeot Bipper compacte bestelauto
Peugeot Bipper compacte bestelauto
Peugeot Bipper compacte bestelauto
Peugeot Bipper compacte bestelauto

xx_Prestaties-Maten

Tankinhoud
45 liter
Verbruik snelweg
3,4 - 3,7 L/100km
CO2 uitstoot
100 - 115 gr/km
Verbruik stad
4,5 - 5,6 L/100km
Verbruik gecombineerd
3,8 - 4,4 L/100km
Energielabel
Laadvermogen
685 KG
Laadvolume
2,5 m³
Hoogte laadruimte
1178mm
Lengte laadruimte
1800mm
3.864mm
 
2.513mm
 
1.721mm
 
2.019mm
 
Onze accountmanagers van Blauwendaal Zakelijk vertellen u graag meer!