Home Modellen Partner Tepee

Peugeot Partner Tepee

Peugeot Partner Tepee Blauwendaal
 

Een dynamische MPV

De Peugeot Partner Tepee blinkt uit in robuustheid en flexibiliteit. De goede bouwkwaliteit met nieuw design wordt gecombineerd met de goede functionaliteit van de auto. Deze functionaliteit maakt de Tepee zo interessant! Ook aan comfort en veiligheidsvoorzieningen komt u niet te kort. Kom naar uw Blauwendaal-vestiging om de Partner Tepee te bekijken en te ervaren wat voor gemak deze auto met zich meebrengt. 

v.a. € 26.520,-

Exterieur

Door zijn moderne, robuuste karakter valt de Partner Tepee direct op. De verticaler geplaatste grille is het eerste wat opvalt aan de geheel nieuw ontworpen voorzijde.

Onder de Peugeot-leeuw die in het midden staat valt de strak gelijnde bumper op. De contouren van het silhouet worden gevolgd door de koplampen én de led-dagrijverlichting, die samen een karaktervolle voorzijde vormen. 

Neus Partner Tepee

Interieur

De Partner Tepee is comfortabel en rijk uitgerust.  Overal  in de auto staat ruimte centraal, wat al direct te zien is aan de ruimte die de bestuurder om zich heen heeft. Dat komt mede door de in het dashboard geïntegreerde versnellingshendel,  wat ervoor zorgt dat de bestuurder veel meer ruimte heeft op de plek waar zich normaal de middenconsole bevind. Voor extra comfort in het interieur kan de Partner Tepee uitgerust worden met automatische airconditioning, met gescheiden regeling.  Het touchscreen van 7” staat centraal in het midden van het dashboard en heeft allerhande bedieningsfuncties binnen handbereik, zoals de boordcomputer, de DAB-tuner, het afspelen van muziek van de harde schijf of externe apparatuur, de handsfree-modus van de telefoon en de navigatie.  

Peugeot Partner Tepee interieur
Peugeot Partner Tepee interieur
Achterklep Peugeot Partner Tepee
Interieur Peugeot Partner Tepee

Flexibel

De Partner Tepee heeft een handige schuifdeur aan de zijkant, die het instappen of het opbergen van spullen achterin vergemakkelijkt. De Access en Active hebben een 2/3 – 1/3 uitneembare en deelbare achterbank. De achterstoelen kunt u afzonderlijk van elkaar wegklappen of verwijderen, zodat u altijd genoeg ruimte heeft. Optioneel kunt u op de Active ook drie uitneembare, afzonderlijke zitplaatsen krijgen op de tweede zitrij. Nog een fijne toevoeging is het multifunctionele ZENITH-dak. Deze vier grote ruiten in het dak van de Partner Tepee maken het hele interieur aangenaam licht en ruimtelijk  en bieden eventuele passagiers zicht op de blauwe lucht. Daarbij lijkt de Partner Tepee niet alleen ruimtelijk, maar dat is hij ook zeker! De bagageruimte heeft een inhoud van 675 liter onder de hoedenplank en wel 1350 liter ruimte als deze tot het dak gerekend wordt. Na het verwijderen van de achterstoelen neemt deze ruimte zelfs toe tot een enorme 3000 liter bagageruimte. Wat neemt u mee?

Peugeot Partner Tepee Zijkant
Peugeot Partner Tepee schuinachter

Veiligheid

Afhankelijk van de uitvoering kunt u profiteren van de automatisch geactiveerde achteruitrijcamera zodra u de achteruitversnelling inschakelt. De beelden die de camera dan maakt worden weergegeven op het grote 7” touchscreen in het midden zodat u veel meer zicht heeft tijdens het achteruitrijden.  Ook een fijne veiligheidsvoorziening is Active City Brake. Dit systeem kan automatisch remmen als er in de stad een aanrijding dreigt. Het werkt tot een snelheid van 30 km/uur en voorkomt dat de auto een aanrijding maakt of beperkt de gevolgen van een aanrijding. Parkeren in de Tepee is ook een stuk gemakkelijker. Door sensoren in de bumpers van de auto detecteert de auto obstakels die de parkeermanoeuvres kunnen verhinderen. Komt u bij deze obstakels dan geeft de auto door middel van optische- en geluidssignalen meldingen op het display. Ook hellingen zijn voor de Tepee geen probleem; bij het stoppen op een helling van 5% of meer grijpt de Hill Start Assist in en houdt de auto automatisch een korte tijd op zijn plaats als de bestuurder het rempedaal loslaat. Zo krijgt u als bestuurder de tijd om uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen.
Peugeot Partner Tepee rijdend

Benieuwd geworden?

Bent u ook al benieuwd geworden naar de Peugeot Partner Tepee? Kom dan gauw naar uw Blauwendaal-vestiging of vraag online een offerte aan.

Prestaties & maten

Tankinhoud
60 liter
Acceleratie 0-100 km/u
12,2 - 14,3 sec
Verbruik snelweg
4,3 - 8,2 L/100km
CO2 uitstoot
109 - 148 gr/km
Topsnelheid
166 - 180 km/u
Verbruik stad
3,9 - 5,3 L/100km
Verbruik gecombineerd
4,1 - 6,4 L/100km
Energielabel
4380mm
 
2728mm
 
1801mm
 
2112mm