Home Modellen 108 personalisatie
 

Peugeot 108 personalisatie

Peugeot 108 personalisatie diamond

Maak uw eigen Peugeot 108

Het was nog nooit zo gemakkelijk om je te onderscheiden. Kies voor de Peugeot 108 in de Berline uitvoering met 3-deurs en 5-deurs of de speciale TOP! uitvoering met groots vouwdak. Maak uw Peugeot helemaal naar eigen smaak. Chic & Sport in één auto.

Kies je eigen stijl.

DRESSY

Peugeot 108 Dressy
De Peugeot 108 in de Dressy uitvoering is de perfect combinatie tussen Chic & Sport. Deze briljante combinatie tussen chique en sportieve kenmerken zorgt er voor dat hij altijd past bij uw wensen.

De Peugeot 108 Dressy met zijn tijdloze pied de poule-motief en het subtiele 3D-effect is dé combinatie tussen fashion en sportiviteit.

Bent u helemaal thuis in de mode dan is deze 108 Dressy ideaal voor u.

DIAMOND

Rock'n'Glam is de Peugeot 108 Diamond. Hij ademt een en al glamour uit. De prisma's op de zijkant zorgen voor veel diepte en beweging op de carrosserie. Zeer stijlvol en stoer, dat is de Peugeot 108 Diamond.

U bent gegarandeerd van jaloerse blikken en enthousiaste reacties.

Maak de Peugeot 108 Diamond compleet met een TOP! uitvoering waarbij u de kleur van het vouwdak nog verder kunt personaliseren. Uw 108 wordt zo echt uniek!
Peugeot 108 Diamond uitvoering met perfecte glamour

DUAL

Peugeot 108 Dual twee kleuren uitgevoerd
Exclusief voor de Peugeot 108 3-deurs is er het Dual thema. Passen twee kleuren beter bij uw karakater? Dan past de 108 3-deurs in Dual thema u als gegoten. De lijnen van de carrosserie worden nog eens extra geaccentueerd door de twee kleuren. 

De volgende combinaties zijn mogelijk:
Red Purple en Gris Gallium, Rouge Scarlett en Noir Caldera, Bleu Smalt en Gris Gallium, French Blue en Noir Caldera, Gris Gallium en Gris Carlinite, Red Purple en Noir Caldera.

BARCODE

Peugeot 108 thema barcode kleuren
Speelse kleuren en lijnen geven de auto een hightech en urban uitstraling. Dit eigentijdse thema geeft de auto een hele ultramoderne uitstraling. Wilt u zich niet houden aan bestaande dresscodes en gewoon gaan voor kleuren, dan is de Barcode thema speciaal voor u. Een echte hightech uitvoering die past in het kleurrijk bestaan van de berijder.

TATTOO

Helemaal van deze tijd is het Tattoo thema op de stijlvolle Peugeot 108. Kies de voor jouw beste uitvoering. Een sportieve driedeurs of ruime vijfdeurs, alles is mogelijk. Geniet van je vrijheid en de mooie lucht met de TOP! uitvoering met groots vouwdak leverbaar in verschillende kleuren.

De streetart met het bloemenmotief op de auto geeft de 108 een bijzonder karakter. Hij combineert het romantieke met de stadse brutaliteit.

Wilt u graag goed en opvallend voor de dagen komen maar wel een vriendelijke uitstraling behouden? De 108 in het Tattoo thema is hiervoor ideaal.
Peugeot 108 tattoo thema stoere street art met bloemenmotief

SPORT

Peugeot 108 sport thema
Wilt u een sportief tintje geven aan de Peugeot 108? Het sport thema geeft naast de stadse look van de 108 een sportieve uitstraling aan de auto. De auto is voorzien in het sport thema van glanzende zwart spiegelkappen met een rode streep erop. De matten in het interieur zijn voorzien van de zelfde sportieve rode strepen.

Het blokmotief op de zijkant van de auto maakt hem helemaal af en laat de auto echt racy en sportief uiterlijk.