De nieuwe Peugeot 2008
 

Peugeot 2008 SUV

Peugeot 2008 SUV. Nu in de showroom.

De Peugeot 2008 SUV staat voor rijplezier van het hoogste niveau, een prachtig design en fantastische kwaliteit. Het segment van compacte SUV's is de Peugeot 2008 SUV een onderscheidende auto. Laat u verleiden door zijn stoere design, zijn kracht en zijn robuuste maar ook geraffineerde karakter. Kom daarom snel langs in de showroom van Blauwendaal en maak een proefrit.

Bekijk de nieuwe 2008 SUV met voorraad voordeel  Peugeot 2008 SUV occasions Proefrit aanvragen  Inruilvoorstel

Nieuw design

Het exterieur van de Peugeot 2008 kent compleet nieuwe veranderingen. Deze crossover heeft een nieuwe grille, kunststof aankleding rondom de auto, nieuwe lichtunits aan de achterzijde en Peugeot levert diverse nieuwe kleuren.

Om de introductie van de Peugeot 2008 SUV te vieren, kunt u vanaf het uitvoeringsniveau Active, Allure en GT-line kiezen voor Pack Connect.
Peugeot 2008. Nu in de showroom van Blauwendaal.

Prachtig interieur en geweldig rijgedrag

Door gebruik te maken van de beste materialen en te kiezen voor een zeer verzorgde afwerking biedt de Peugeot 2008 SUV een bijzondere rijervaring. Neem plaats in de bestuurdersstoel van deze 2008 SUV en zie daar de i-Cockpit®. Deze Cockpit bestaat uit het compacte stuurwiel, het head-up instrumentenpaneel en het touchscreen.

Deze geven de garantie voor wendbaar en veilig rijgedrag en waarmee u optimaal kunt genieten van de geweldige wegligging. De unieke rijsensaties worden verder versterkt door de toegepaste rijhulpsystemen, connectiviteit en veiligheidstechnologieën.
Peugeot 2008 SUV 2016 bij Blauwendaal

Laag brandstofverbruik in alle motoren

De Peugeot 2008 SUV is leverbaar met zowel een BlueHDi-motor, of PureTech-benzinemotoren: beide motoren hebben een bijzonder laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstoot. Daarnaast is de keuze er ook voor de automatische transmissie EAT6imet zes versnellingen, die een voortreffelijke souplesse combineert met zeer efficiënt rijden. Deze automatische transmissie schakelt snel, soepel en schokvrij.
De nieuwe Peugeot 2008 SUV 2016 bij Blauwendaal

Introductieaanbod: Pack Connect

Voor slechts € 490,- extra profiteert u tijdelijk van Pack Connect welke is voorzien van:

  • Peugeot Connect Navigatiesysteem
  • DAB+ digitale radio
  • Mirrorscreen: Apple CarPlay™ en MirrorLink®
  • Link my Peugeot

Peugeot modellen bij Blauwendaal

Naast de prachtige Peugeot 2008 SUV heeft Peugeot nog meer modellen. Bij Blauwendaal zijn alle uitgebrachte modellen op voorraad. Dus wilt u proefrijden of de auto's in het echt zien, kom dan naar de dichtstbijzijnde Blauwendaal vestiging.

De nieuwe Peugeot 2008 SUV 2016 bij Blauwendaal
De nieuwe Peugeot 2008 SUV 2016 bij Blauwendaal
De nieuwe Peugeot 2008 SUV 2016 bij Blauwendaal
De nieuwe Peugeot 2008 SUV 2016 bij Blauwendaal
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.