Peugeot 308 5-deurs

Peugeot 308 5 deurs
 

Pure, hightech en efficiënte auto

De sprekende designtaal van de nieuwe Peugeot 308 is het eerste wat u zal opvallen. De prachtige strakke lijnen zijn tekenend voor het beeld van de nieuwe 308 en versterken de herkenbaarheid. Een auto die zich onderscheid van de rest. De auto is gebouwd om u heen. De 308 communiceert met u als berijder en onderscheidt zich door zijn goede weggedrag en rijeigenschappen. Daarnaast is de nieuwe Peugeot 308 Berline ook voorzien van de laatste veiligheidstechnologieën. Een auto behorende tot de topklasse. U rijdt al een Peugeot 308 Berline vanaf € 22.130,-. Kom snel naar uw Blauwendaal-vestiging of plan online een proefrit in.

Bekijk de nieuwe Peugeot 308 met voorraad voordeel Peugeot 308 occasions
v.a. € 26.150,-
Private Lease v.a. € 359,- p/mnd

Karakteristiek design

De Peugeot 308 Berline valt direct op door het front, waarin de rechtop geplaatste grille met de Peugeot-leeuw centraal staat. De koplampen met LED-dagrijverlichting zijn daarbij kenmerkend voor de nieuwe modellen van Peugeot. Daarbij heeft u ook de stijlvolle 16” lichtmetalen ‘Zyrcon’ velgen. De 308 heeft drie grote luchtinlaten aan de onderkant bij de voorbumper, die gecombineerd met de dynamische lijnen van de motorkap voor een krachtige uitstraling zorgen.

Het dynamisch en strakke design worden bij de 308 versterkt door de brede wielkasten en het lage profiel van de Peugeot 308. Ondanks de sportieve rondingen levert de Peugeot 308 niks in aan compactheid.

i-Cockpit

Peugeot 308 interieur design
In de Peugeot 308 staat in het interieur design en eenvouw centraal. Dit moeten beide ook bijdrage een een geweldig rijplezier. In het interieur valt gelijk het grote 9,7 inch touchscreen op. Wat ook direct op valt is de grote centrale knop welke doet denken aan hoogstaande hifi-installaties.

De 308 beschikt over voortreffelijke ergonomie. Als je instapt in de 308 valt ook gelijk het verzorgde interieur op met de zwarte gelakte en in zijdeglans verchroomde accenten.

Uniek voor de Peugeot 308 is het head-up intrumentenpaneel. Dit moet er voor zorgen dat je als bestuurder alle informatie kunt ontvangen zonder de ogen van de weg hoeft te houden. De modern gestileerde wijzernaalden zijn in een in het oog springend detail van het intrumentenpaneel.

Een nieuwe 1.5 dieselmotor

Als eerste van de PSA-groep krijgt de Peugeot 308 de beschikking over de nieuwe dieselmotor, de 1.5 BlueHDi 130 S&S. Hierbij staat 130 voor het aantal pk’s, die de viercilinder efficiënt teweegbrengt. Naast efficiënt is deze motor ook milieuvriendelijk door de uitlaatgasnabehandeling door het SCR, het ‘Selective Catalytic Reduction’ emissiecontrolesysteem. Dit systeem werkt zo snel mogelijk doordat het zo dicht mogelijk bij de motor geplaatst is.

Afhankelijk van de uitvoering uit het reguliere gamma of BlueLease gamma kunt u kiezen uit een Puretech benzinemotor of een BlueHDi dieselmotor, variërend in het aantal pk’s.
Peugeot 308 rijdend blauw 2017
Neus nieuwe Peugeot 308 Berline
Peugeot LED dagrijverlichting
Peugeot 308 Interieur
Peugeot 308 ruimtelijk interieur
Peugeot 308 infotainment

Innovatie veiligheidssystemen

Peugeot 308 voorzien van moderne motoren diesel en benzine lage uitstoot
De innovatieve technologie waar de nieuwe Peugeot 308 in uitblinkt is ook aanwezig in de veiligheidssystemen. Zo beschikt de Peugeot 308 over Active Safety Brake en Active Lane Departure Warning. Voor het eerst in een Peugeot is adaptieve cruisecontrol beschikbaar. Deze cruisecontrol past zijn snelheid aan aan zijn voorganger, wat zorgt voor een vloeiende en meer ontspannen rijervaring. Wanneer u kiest voor de automatische transmissie heeft deze adaptieve cruisecontrol ook een stopfunctie, met een handgeschakelde transmissie een 30 km/uur functie.

Nieuw is ook de optionele achteruitrijcamera Visiopark 1 die in 180 graden laat zien hoe u kunt parkeren. De parkeerhulp-functie meet daarbij wat de beschikbare parkeerruimte is en kan de auto gecontroleerd zélf het parkeervak insturen. De veiligheidssystemen op een rij:
  • Active Safety Brake 
  • Active Lane Departure Warning 
  • Adaptieve cruise-control (voor 1st in Peugeot) met stopfunctie 
  • Achteruitrijcamera 180 graden beeld Visiopark 1 (optioneel) 
  • Parkeerhulpfunctie parkeerplaats
Nieuwe Peugeot 308 Berline wit voorzijde
Nieuwe Peugeot 308 Berline wit achterzijde
Nieuwe Peugeot 308 blauw rijdend
Peugeot 308 Hatchback zilver voorzijde
Nieuwe Peugeot 308 Berline wit rijdend

Ervaar de Peugeot 308 Berline zelf!

Bent u benieuwd geworden naar de nieuwe Peugeot 308 Berline? Dat begrijpen wij maar al te goed! Maak daarom een proefrit bij uw Blauwendaal-vestiging of vraag direct een offerte aan.

Prijslijst Peugeot 308   Brochure Peugeot 308

Prestaties & maten

Tankinhoud
53 liter
Acceleratie 0-100 km/u
11,1 - 6,0 sec
Verbruik snelweg
3,4 - 4,9 L/100km
CO2 uitstoot
95 - 139 gr/km
Topsnelheid
188 - 250 km/u
Verbruik stad
5,2 - 8,1 L/100km
Verbruik gecombineerd
4,0 - 6,0 L/100km
Energielabel