Peugeot 508

Peugeot 508 Berline

Elegante reislimousine

Een ultiem comfortabele reisauto is de Peugeot 508. Hij valt direct op door zijn lange slanke lijnen en zijn duidelijk dynamisch ontwerp. De strak rechtopstaande grill wordt mooi versterkt door de daarin verwerkte Peugeot leeuw. Naast dat de 508 dynamisch oogt zijn ook zijn rijeigenschappen en zijn rij-ervaring ongeëvenaard. De afstelling van het onderstel laat niet alleen de sportieve rijeigenschappen goed tot zijn recht komen maar zorgt er ook voor dat er aan comfort nooit iets ontbreekt.
v.a. € 35.530,-
Private Lease v.a. € 575,- p/mnd

Allure

Peugeot 508 dynamisch ontwerp elegant exterieur
De Peugeot 508 heeft een zeer krachtige uitstraling. Zijn lange en slanke lijnen maken het een dynamisch geheel. De Full-LED komplampen ondersteunen de krachtige uitstraling. De achterlichten geven de auto een katachtige allure, zoals het hoort bij een Peugeot, en hebben een klauwachtige vorm.

De achterkant van de Peugeot 508 Berline laat zien dat de auto een echte elegante verschijning is. Zijn achterbumper ziet er zeer robuust uit en biedt ook nog meer bescherming. Accentueer het chique en elegante geheel met een verchroomde sierlijst op de bumper. Voor een nog dynamischere uistraling zijn er ook verchroomde uitlaatsierstukken leverbaar. Dit geeft de 508 een uiterst sportief karakter.

Een opvallend design hebben ook de lichten van de Peugeot 508. De auto krijgt veel karakter door de standaard LED-dagrijverlichting. De Full LED-koplampen maken de auto helemaal af en zijn voorzien van de nieuwste technologie op dat gebied.

In de nieuwe Peugeot 508, 508 SW en 508 RXH is bij alle drie de uitvoeringen de prominent rechtop geplaatste gril met daarin de Peugeot leeuw een kenmerkend detail.

Comfortbeleving

De Peugeot 508 is niet alleen van buiten zeer mooi en elegant vormgegeven, ook het interieur is voorzien van een elegant design. Naast het zeer mooie en moderne ontwerp is ook voorzien van een afwerking op hoog niveau. Dit draagt bij aan de luxueuze ambiance die in het interieur heerst. Om het af te maken zijn ook de technologische voorzieningen in de Peugeot 508 van hoog niveau.

Aan alle details is gedacht bij de Peugeot 508. Tot in de kleinste details is in het interieur te zien dat het elegante design hierin is doorgevoerd. Bij het instappen van de Peugeot 508 valt gelijkt het head-up display op voor de bestuurder. In midden console mooi ondersteund met een 7 inch touchscreen.

Naast de hightech head-up display zijn er nog meer technologische hoogstandjes verwerkt in het interieur. Het elektronische herkenningssysteem van de 508 zorgt er voor dat je gemakkelijk de auto kan ontgrendelen en starten met de start/stop knop zonder dat de contactsleutel nodig is. Dit Keyless Entry & Start systeem zorgt voor extra gemak bij het rijden van de Peugeot 508.

In het interieur is alles gericht op comfort. De bestuurder en passagier profiteren hier optimaal van. De ruimte en aanwezige voorzieningen zijn buiten dat ze bijdragen aan het comfort, ook goed voor extra rijplezier. Een goede airconditioning is ook erg belangrijk. Standaard is hij voorzien van aparte links/rechts gescheiden klimaatregeling. Ook is er een Quadrizone Climate Control leverbaar wat de achterpassagiers mogelijk maakt zelf de airconditioning te bedienen.

Intelligent en interactief

Peugeot 508 voorzien van nieuwste technologie voor intelligentie en interactief gebruik
Altijd verbonden met de rest van de wereld via het touchscreen in de Peugeot 508. Door het moderne technologische touchscreen is hij voorzien van alle connectiviteits mogelijkheden. Via het touchscreen is er van alles mogelijk om te bedienen. Beluister je favoriete nummer met het multimediasysteem, laat je naar de volgende bestemming navigeren met het duidelijke navigatiesysteem, sluit je telefoon aan voor handsfree telefoon gesprek en sluit de benodigde audio aparaten aan voor je eigen nummers over te brengen in de Peugeot 508.

Link MyPeugeot is de app waarmee gegevens van uw auto naar uw smartphone worden doorgestuurd. Je hebt bijvoorbeeld inzicht op de locatie van de auto, kilometerstand, brandstofverbruik, storings meldingen et cetera. Gebruik de volgende functies met de app, ontvang automatisch periodieke onderhoudsbeurten, lokaliseer je Peugeot, ontvang route aanwijzingen terwijl u loopt als vervolg van uw auto navigatie, bekijk de actieradius van uw auto en lees de laatste ritgegevens uit.

Je kunt de Peugeot 508 voorzien van een JBL-hifisysteem met een nog betere geluidskwaliteit. Met de 10 luidsprekers en een vermogen van 500 W klinkt het alsof elk liedje live in je auto wordt gespeeld. Standaard is de 508 voorzien van software voor verbetering van het geluid. Het klinkt op deze manier evenwichtiger en fraaier.

Peugeot 508, 508 SW & 508 RXH

Peugeot 508, 508 SW en 508 RX modellen gamma
De 508 is er in drie smaken. De zeer chique en dynamisch gelijnde sedan uitvoering, Berline. Er is ook een ruime stationwagen leverbaar, de 508 SW. Een zeer onderscheidende 508 RXH sluit het gamma af.

Bekijk de Peugeot 508 SW

Bekijk de Peugeot 508 RXH

Motorisatie

Bij de Peugeot 508 is er keuze uit verschillende motoren. Er is een 1.6 e-THP 165 benzinemotor. Deze motor kan worden bediend dmet een 6 versnellings handbak of een automatische transmissie.

De BlueHDi Euro 6 dieselmotor van Peugeot is ook leverbaar op de 508. Er is hier keuze uit een 2.0 BlueHDi 150 motor, gekoppeld aan een 6 versnellings handbak of een 2.0 Blue HDi 180 motor gekoppeld aan een automatische transmissie.
Peugeot 508 motoren

Prestaties & maten

Tankinhoud
72 liter
Acceleratie 0-100 km/u
8,6 - 8,9 sec
Verbruik snelweg
4,5 - 4,8 L/100km
CO2 uitstoot
129 - 134 gr/km
Topsnelheid
210 km/u
Verbruik stad
7,3 - 7,7 L/100km
Verbruik gecombineerd
5,6 - 5,8 L/100km
Energielabel
Energielabel B
4830mm
 
2617mm
 
1456mm
 
2068mm