Peugeot 508 RXH

Peugeot 508 RXH

Allroad

De Peugeot 508 RXH is een onderscheidende auto. Met zijn allroad karakter is het de juiste combinatie tussen modern design en een karaktervolle carrosserie met robuuste details. Deze innovatieve auto is voorzien van vierwielaandrijving en de eerste full-hybrid dieselmotor. Een combinatie die hem werkelijk uniek maakt.
v.a. € 49.910,-

HYbrid4 aandrijving

Peugeot 508 RXH HYbrid4 diesel motor aandrijving
De zeer intelligente HYbrid4 motor welke leverbaar is op de Peugeot 508 RXH past perfect bij deze auto. Hij combineert de techniek van een HDi dieselmotor met een elektromotor. Deze twee motoren zijn los van elkaar een krachtbron maar kunnen ook perfect te combineren zijn. Afhankelijk van de verschillende rijmodus en rijomstandigheden opereren deze motoren ieder voor zich of gecombineerd. Dit maakt het een Full Hybrid motor met unieke eigenschappen voor de Peugeot 508 RXH. In de modus 4WD kan de RXH zelfs uit de voeten op los zand of gladde wegen.

De elektromotor van de HYbrid4 motor lever maximaal 37 pk. De 2.0 e-HDI Euro6 dieselmotor van deze unieke combinatie lever een maximaal vermogen van 163 pk.

De verschillende rijmodus van de HYbrid4 dieselmotor is te bedienen met een eenvoudige knop in het interieur. Hij heeft 4 verschillende standen voor elk unieke rij eigenschappen. In de "Zero Emission Vehicle" stand is de aandrijving volledig elektrisch. Een ideale stand voor het rijden door woonwijken en stadscentra. Hij produceert geen schadelijke gassen en is fluisterstil. In de AUTO stand wordt de juiste balans gekozen voor een gunstig brandstofverbruik. In de SPORT stand veranderd niet alleen de motor, welke meer toeren gaat maken, maar voornamelijk de transmissie. De schakeltijden zijn een stuk korter en de toerentallen waarop hij schakelt zijn hoger. In de 4WD stand worden beide motor tegelijk gebruikt voor het beste allroad gebruik van de Peugeot 508 RXH.
Live Video Chat
Onze klantenservice staat altijd voor u klaar!
Om persoonlijk al uw vragen te beantwoorden kunt u een live video chat beginnen met één van onze collega's van de klantenservice.

Avonturier

Bij de Peugeot 508 RXH is de begrip vrijheid en avontuur vrij letterlijk genomen. Met de RXH is geen avontuur hem teveel. Met de vier rijstanden gekoppeld aan de HYbrid4 dieselmotor is elk type weg goed te betreden en het is mogelijk je echt vrij te voelen op elk landschap.

De Peugeot 508 RX voelt zich thuis in elke situatie. Of u nu rijdt midden in de natuur of een in het drukke centrum van een stad. Het maakt niet uit, alles kan de RXH aan. Rijden in de RXH staat garant voor optimaal comfort en rijplezier.

Robuust design

Peugeot 508 RXH robuust interieur design
Niet alleen is de buitenkant van de Peugeot 508 RXH robuust, ook het interieur is voorzien van een robuust design. In de kleinste details van het interieur is dit robuuste design terug te vinden. Naast de mooie dtails is het interieur van de Peugeot 508 RXH ook voorzien van de nodige hightech technologie

In het interieur is een head-up display aanwezig waar alle rijders informatie op wordt getoond. U hoeft dus nooit de ogen van de weg te houden om toch alle informatie mee te krijgen. In het midden van het strakke design van het dashboard zit een groot 7 inch touchscreen verwerkt. Hierop kunt u alle multi media systemen bedienen.

Het instrumentenpaneel in de Peugeot 508 RXH heeft ook een bijzonder design. De linker teller laat de vermogensmeter zien. Hierop is de laadstroom en het optimale energieverbruik duidelijk op te zien. De rechter teller is een normale snelheidsmeter. In het midden van het instrumentenpaneel laat een display alle informatie van de auto zien zoals cruise control, rijmodus en laadniveau van de accu's.

Waar duidelijk te merken is dat de 508 RXH zowel op comfort als rijplezier is gericht zie je aan de versnellingsbak. De comfortabele automatische transmissie kan hetzelfde rijplezier als een handgeschakelde versnellingsbak krijgen dankzij de schakelflippers achter het stuur.
Peugeot 508 RXH allroad robuust karakter
Peugeot 508 dynamische rijervaring modern design
Peugeot 508 RXH riante kofferruimte genoeg bagageruimte
Peugeot 508 rijdend offroad voorkant
Peugeot 508 RXH interieur ruim panoramadak

Prestaties & maten

Tankinhoud
72 liter
Acceleratie 0-100 km/u
8,8 - 8,9 sec
Verbruik snelweg
4,2 - 4,9 L/100km
CO2 uitstoot
109 - 119 gr/km
Topsnelheid
213 - 220 km/u
Verbruik stad
4,0 - 5,4 L/100km
Verbruik gecombineerd
4,6 L/100km
Energielabel
Energielabel B
4828mm
 
2815mm
 
1525mm
 
2068mm