Home Blauwendaal Zakelijk
Blauwendaal Zakelijk Peugeot
 

Blauwendaal Zakelijk

Uw partner voor bedrijfswagens in Rotterdam

Welkom bij Blauwendaal Zakelijk. Wij zijn uw partner voor de zakelijke markt met een brede dekking in de regio Rotterdam. Aan de hand van een persoonlijke inventarisatie van uw mobiliteitsbehoeften geven onze accountmanagers u altijd een passend advies. Zij helpen u graag de autokosten van uw bedrijf te optimaliseren, beheersbaar te maken en aan te laten sluiten op de ondernemingsdoelstellingen.

De accountmanagers van Blauwendaal Zakelijk helpen u graag om de juiste afweging te maken omtrent uw wagenpark en u te adviseren over aspecten zoals wagenparkbeheer, maatschappelijk verantwoord ondernemen, verschillende financieringsvormen en Total Cost of Ownership. Daarnaast kunnen wij u ook alles vertellen over bedrijfswagens, zowel met geel als met grijs kenteken. Eén telefoontje en wij komen voor u in actie! Wij maken graag een afspraak met u voor persoonlijk advies.

Plan een afspraak

Scherp geprijsd en snel geleverd!

Blauwendaal zakelijk biedt u vele voordelen bij de aanschaf van een Peugeot. Zo hebben wij een grote voorraad nieuwe en actie modellen die snel geleverd kunnen worden. Ook hebben wij diverse jong gebruikte occasions die geschikt zijn voor zakelijk gebruik, auto's waarbij de BTW nog verrekenbaar is. U kunt bij ons terecht voor een ruime keuze aan bedrijfsauto's die bovendien volledig naar wens kunnen worden aangepast. Naast de aanschaf van auto's bieden wij ook vele lease mogelijkheden. Voor u leaserijder bieden wij speciale Peugeot Blue Lease personenauto's die rijk zijn uitgerust en bovendien uiterst aantrekkelijk geprijsd zijn.  

Blauwendaal is er niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers. Indien u uw medewerkers een mobiliteitsbudget biedt, kunnen zij bij Peugeot Blauwendaal gebruik maken van diverse Private Lease mogelijkheden. 

 

Peugeot 308 silver Blue Lease Blauwendaal Zakelijk

'One-stop-shopping'

Blauwendaal Zakelijk biedt u volledige 'One-stop-shopping' onder één dak. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent uw wagenpark. Wij bieden u de volgende voordelen:

 • 'One-stop-shopping'
 • Snelle service & onderhoud
 • Tijdelijke mobiliteit snel geregeld
 • Haal- en breng service
 • Vervangend vervoer
 • Gespecialiseerd personeel
 • Samenwerking met een carrosserie en interieurspecialist

Meer informatie over onze Peugeot Professional Center vindt u hier.

Sleutel overhandiging Peugeot Blauwendaal

Kies voor zakelijke lease bij Blauwendaal

Er zijn verschillende manier waarop u een bedrijfswagen of bedrijfsauto kunt kopen of leasen. U kunt er voor kiezen om de auto direct aan te schaffen en te betalen. U kunt er echter ook voor kiezen om de auto te leasen. Peugeot Blauwendaal is uw specialist op gebied van zakelijke lease. Zakelijk leasen is mogelijk in twee constructies, namelijk financial lease en full operational lease.

Financial Lease

Financial Lease is een constructie die u het beste kunt vergelijken met een reguliere autolening. De leasemaatschappij verstrekt u een lening over een door u gewenste looptijd en u betaald de auto maandelijks af met een vast bedrag. Vanuit boekhoudkundig oogpunt is het goed om te weten dat uw bedrijf vanaf de eerste dag economisch eigenaar wordt van de auto en dat de auto in deze constructie op uw balans komt te staan. Zodoende kunt u gebruik maken van BTW terugvordering, investeringsaftrek, afschrijving en eventuele (milieu)subsidies. Dit kan uiterst interessant zijn voor bedrijven met een klein wagenpark of in geval van een eenmanszaak met bijvoorbeeld slechts één auto van de zaak. Houd er rekening mee dat de verzekering, wegenbelasting, brandstof en onderhoud van de auto nog niet zijn meegerekend bij financial lease. Aan het einde van het financial lease contract bent u ook juridisch eigenaar van het voertuig en kunt u kiezen om met de auto door te rijden of om de auto te vervangen door een nieuwe auto.

Full Operational Lease

Bij full operational lease zit alles inbegrepen. U rijdt voor één vast bedrag per maand met de auto. Zaken als wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie zitten in het maandbedrag meegerekend. In tegenstelling tot financial lease wordt u niet economisch eigenaar van de auto, komt de auto niet op uw balans en moet u aan het einde van de leasecontract de auto inleveren bij de leasemaatschappij. Full operation lease wordt vaak gekozen vanwege de mate van stabiliteit en zekerheid die deze constructie kan bieden. U staat tenslotte zelden voor financiële verrassingen door het all-in maandbedrag. Tevens is full operational lease voor bedrijven met een groot wagenpark met meerdere bedrijfsauto’s eenvoudiger te beheren en budgetteren. Feitelijk is full operational lease een langdurig huurcontract met verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie inbegrepen.

Short Lease

Voor tijdelijke projecten, werknemers in proeftijd of in afwachting van uw nieuw bestelde bedrijfswagen is Short Lease de ideale oplossing. Short Lease kan voornamelijk interessant zijn voor startende ondernemers omdat zij in deze leaseconstructie niet vastzitten aan een vast en langlopend contract. Blauwendaal Ridderkerk is onze rent- en Short Lease vestiging. Het is al mogelijk om hier een Peugeot te Short Leasen voor 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Short Lease kent alle voordelen van Full Operational Lease maar met de flexibiliteit van een reguliere autohuur. Short Lease modellen worden altijd uit voorraad geleverd en kunnen dus snel rijden. Bovendien kunt u het Short Lease contract op ieder moment opzeggen. 

Bekijk de short Lease tarieven hier

Onze accountmanagers kunnen u in een persoonlijk gesprek de verschillen verder aan u toelichten en adviseren in wat het beste bij uw wensen en situatie past. Peugeot Blauwendaal brengt het grootste deel van de leasecontracten onder bij PSA Finance, de leasemaatschappij van Peugeot, maar werkt ook samen met andere leasemaatschappijen om voor u de beste deal te garanderen. Plan een afspraak met een van onze accountmanagers voor persoonlijk advies. 

Plan een afspraak

Maak kennis met onze accountmanagers

Martin Eigenraam
Martin Eigenraam
Accountmanager Vlaardingen en Westland
06-25355479
Arnoud-Jan Paauw
Arnoud-Jan Paauw
Accountmanager Fleet & Lease
06-46141267
Sylvia van der Spoel
Sylvia van der Spoel
Binnendienst Zakelijke Markt
06-53534182
Julien Halkes
Julien Halkes
Accountmanager groot zakelijke markt
06-25743595
Yvonne Zwarts
Yvonne Zwarts
Accountmanager groot zakelijke markt
06-51938090
Rob Antonissen
Rob Antonissen
Accountmanager & bedrijfswagenspecialist
06-20011121
Patrick Fonville
Patrick Fonville
Accountmanager & bedrijfswagenspecialist
06-11493987

Bedrijfsauto's met grijs kenteken

Het samenstellen van een bedrijfswagen is een vak apart. Met een bedrijfsauto moet geld verdiend worden. De manier waarop er wordt gekeken naar de aanschaf, de gebruikskosten én het uiterlijk. Grijs-kenteken auto's zijn daardoor erg interessant. Met grijs kenteken auto's worden auto's bedoelt met een belasting voordeel. Doorgaans zijn de bedrijfsauto's en bestelwagens. Peugeot heeft een rijk aanbod aan grijs kenteken modellen.

Maak kennis met onze bedrijfswagenspecialisten!

Onze bedrijfswagenspecialisten kunnen u alles vertellen over de bedrijfsbussen van Peugeot. Naast advies over de verschillende modellen bent u bij onze bedrijfswagenspecialisten ook aan het juiste adres op het moment dat u een bedrijfswagen op maat nodig heeft. Blauwendaal kan elke Peugeot bedrijfswagen aanpassen aan uw werkbehoefte en eisen. De mogelijkheden in het ombouwen van bedrijfswagens is zeer uitgebreid. Enkele voorbeelden van deze mogelijkheden zijn:

 • Betimmering van de laadruimte
 • Inbouw van werkbanken en opbergvakken
 • Bedrijfswagens met dubbele cabines
 • 4x4 conversie
 • Verschillende Plancher opbouw mogelijkheden
 • Kipper conversie
 • Opbouw van gekoelde cabines

Onze specialisten helpen u graag in de showroom of op uw locatie bij het samenstellen van uw nieuwe bedrijfswagen. Uiteraard ontvangt u daarbij ook een compleet en scherp aanbod. Benieuwd naar wat Blauwendaal voor u kan betekenen? Plan dan nu een afspraak!

Plan een afspraak

Blauwendaal Service Card

De Blauwendaal Service Card zorgt dat u kunt rekenen op zorgeloos rijplezier. Voor kleine zaken zoals het vervangen van een lampje of het repareren van een sterretje kunt u altijd direct langskomen. In combinatie met uw Blauwendaal Service Card voeren wij deze werkzaamheden kosteloos uit voor u en uw medewerkers.


Bekijk hier de voordelen van de Blauwendaal Service Card

Een aantal van onze succesvolle samenwerkingen

Succesvolle Samenwerkingen Peugeot Blauwendaal Zakelijke Markt
Metz's gehele wagenpark op Euro6 dankzij Blauwendaal
Onlangs heeft Metz Nederland, na 17 jaar, een hele nieuwe huisstijl gekregen. Bij deze geheel gemoderniseerde uitstraliing hoort ook een modern wagenpark! Alle bedrijfswagens van Metz Nederland zijn daarom in één keer vernieuwd mét nieuwe huisstijl.

Lees verder
   Vipre kiest voor 35 Boxer Combi's van Blauwendaal
Vipre is een specialist in vervoersdiensten op maat. Nationaal vervoeren zij dagelijk 2.000 medewerkers naar hun werk op gepast, slimme en efficiënte wijze. Blauwendaal heeft hen in 3 weken tijd van 35 Peugeot Boxer Combi's voorzien!

Lees verder
     
Technisch detacheringsbureau Staytec kiest wederom voor Peugeot
Staytec uit Cappelle aan den IJssel heeft recent haar wagenpark uitgebreid met de aanschaf van zes gloednieuwe Peugeot's. De Peugeot 108 sluit perfect aan bij de wensen qua mobiliteit van het technisch detacheringsbureau.

Lees verder