Home Blauwendaal Zakelijk
Blauwendaal Zakelijk Peugeot
 

Blauwendaal Zakelijk

Blauwendaal Zakelijk, uw partner voor de zakelijke markt!

Welkom bij Blauwendaal Zakelijk. Wij zijn uw partner voor de zakelijke markt met een brede dekking in de regio Rotterdam. Aan de hand van een persoonlijke inventarisatie van uw mobiliteitsbehoeften geven onze accountmanagers u altijd een passend advies. Zij helpen u graag de autokosten van uw bedrijf te optimaliseren, beheersbaar te maken en aan te laten sluiten op de ondernemingsdoelstellingen.

De accountmanagers van Blauwendaal Zakelijk helpen u graag om de juiste afweging te maken omtrent uw wagenpark en u te adviseren over aspecten zoals wagenparkbeheer, maatschappelijk verantwoord ondernemen, verschillende financieringsvormen en Total Cost of Ownership. Daarnaast kunnen wij u ook alles vertellen over bedrijfswagens, zowel met geel als met grijs kenteken. Eén telefoontje en wij komen voor u in actie!

 

Maak kennis met onze accountmanagers


Arnoud-Jan Paauw
Arnoud-Jan Paauw
Accountmng. Zakelijke Markt
06-46141267
Sylvia van der Spoel
Sylvia van der Spoel
Binnendienst Zakelijke Markt
010-4622022
Julien Halkes
Julien Halkes
Accountmng. Zakelijke Markt
06-25743595
Yvonne Zwarts
Yvonne Zwarts
Accountmng. Zakelijke Markt
06-51938090
Rob Antonissen
Rob Antonissen
Bedrijfswagenspecialist
06-20011121
Patrick Fonville
Patrick Fonville
Bedrijfswagenspecialist
06-11493987

 

Scherp geprijsd en snel geleverd!

Blauwendaal Zakelijk biedt u vele voordelen bij de aanschaf van een Peugeot. Zo hebben wij een grote voorraad nieuwe en actie modellen en die snel geleverd kunnen worden. Ook hebben wij diverse jong gebruikte occasions die geschikt zijn voor zakelijk gebruik (auto's waarbij de BTW nog verrekenbaar zijn.Voor u als zakelijke klant hebben wij als personenauto's speciale Peugeot Blue Lease modellen en een ruime keuze bedrijfsauto's. Naast de aanschaf van auto's bieden wij ook vele lease mogelijkheden.  Blauwendaal is er niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers. Zij kunnen gebruik maken van diverse Private Lease mogelijkheden.

Peugeot 308 silver Blue Lease Blauwendaal Zakelijk

'One-stop-shopping'

Blauwendaal Zakelijk biedt u volledige 'One-stop-shopping' onder één dak. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen omtrent uw wagenpark. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • 'One-stop-shopping'
  • Snelle service & onderhoud
  • Tijdelijke mobiliteit snel geregeld
  • Haal- en breng service
  • Vervangend vervoer
  • Gespecialiseerd personeel
  • Samenwerking met een carrosserie en interieurspecialist
  • Blauwendaal Service Card
Sleutel overhandiging Peugeot Blauwendaal

Kies voor zakelijke lease bij Blauwendaal

Er zijn verschillende manier waarop u een bedrijfswagen of bedrijfsauto kunt kopen of leasen. U kunt er voor kiezen om de auto direct aan te schaffen en te betalen. U kunt er echter ook voor kiezen om de auto te leasen. Peugeot Blauwendaal is uw specialist op gebied van zakelijke lease. Zakelijk leasen is mogelijk in twee constructies, namelijk financial lease en full operational lease.

Financial lease is een constructie die u het beste kunt vergelijken met een reguliere autolening. De leasemaatschappij verstrekt u een lening over een door u gewenste looptijd en u betaald de auto maandelijks af met een vast bedrag. Vanuit boekhoudkundig oogpunt is het goed om te weten dat uw bedrijf vanaf de eerste dag economisch eigenaar wordt van de auto en dat de auto in deze constructie op uw balans komt te staan. Zodoende kunt u gebruik maken van BTW terugvordering, investeringsaftrek, afschrijving en eventuele (milieu)subsidies. Dit kan uiterst interessant zijn voor bedrijven met een klein wagenpark of in geval van een eenmanszaak met bijvoorbeeld slechts één auto van de zaak. Houd er rekening mee dat de verzekering, wegenbelasting, brandstof en onderhoud van de auto nog niet zijn meegerekend bij financial lease. Aan het einde van het financial lease contract bent u ook juridisch eigenaar van het voertuig en kunt u kiezen om met de auto door te rijden of om de auto te vervangen door een nieuwe auto.

Bij full operational lease zit alles inbegrepen. U rijdt voor één vast bedrag per maand met de auto. Zaken als wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie zitten in het maandbedrag meegerekend. In tegenstelling tot financial lease wordt u niet economisch eigenaar van de auto, komt de auto niet op uw balans en moet u aan het einde van de leasecontract de auto inleveren bij de leasemaatschappij. Full operation lease wordt vaak gekozen vanwege de mate van stabiliteit en zekerheid die deze constructie kan bieden. U staat tenslotte zelden voor financiële verrassingen door het all-in maandbedrag. Tevens is full operational lease voor bedrijven met een groot wagenpark met meerdere bedrijfsauto’s eenvoudiger te beheren en budgetteren. Feitelijk is full operational lease een langdurig huurcontract met verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie inbegrepen.

Onze accountmanagers kunnen u in een persoonlijk gesprek de verschillen verder aan u toelichten en adviseren in wat het beste bij uw wensen en situatie past. Peugeot Blauwendaal brengt het grootste deel van de leasecontracten onder bij PSA Finance, de leasemaatschappij van Peugeot, maar werkt ook samen met andere leasemaatschappijen om voor u de beste deal te garanderen.  

Bedrijfsauto's met grijs kenteken

Het samenstellen van een bedrijfswagen is een vak apart. Met een bedrijfsauto moet geld verdiend worden. De manier waarop er wordt gekeken naar de aanschaf, de gebruikskosten én het uiterlijk. Grijs-kenteken auto's zijn daardoor erg interessant. Met grijs kenteken auto's worden auto's bedoelt met een belasting voordeel. Doorgaans zijn de bedrijfsauto's en bestelwagens. Peugeot heeft een rijk aanbod aan grijs kenteken modellen.

 

Bekijk onze bedrijfsauto's met grijs kenteken

Maak kennis met onze bedrijfswagenspecialisten!

Patrick Fonville Bedrijfswagenspecialist Peugeot Blauwendaal     Silhouette
Patrick Fonville
Bedrijfswagenspecialist
+31 (0)6 11 49 39 87
[email protected]
  Rob Antonissen
Bedrijfswagenspecialist
+31 (0)6 20 01 11 21
[email protected]

Blauwendaal Service Card

De Blauwendaal Service Card zorgt dat u kunt rekenen op zorgeloos rijplezier. Voor kleine zaken zoals het vervangen van een lampje of het repareren van een sterretje kunt u altijd direct langskomen. In combinatie met uw Blauwendaal Service Card voeren wij deze werkzaamheden kosteloos uit voor u en uw medewerkers.


Bekijk hier de voordelen van de Blauwendaal Service Card

Een aantal van onze succesvolle samenwerkingen

Succesvolle Samenwerkingen Peugeot Blauwendaal Zakelijke Markt
Metz's gehele wagenpark op Euro6 dankzij Blauwendaal
Onlangs heeft Metz Nederland, na 17 jaar, een hele nieuwe huisstijl gekregen. Bij deze geheel gemoderniseerde uitstraliing hoort ook een modern wagenpark! Alle bedrijfswagens van Metz Nederland zijn daarom in één keer vernieuwd mét nieuwe huisstijl.

Lees verder
   Vipre kiest voor 35 Boxer Combi's van Blauwendaal
Vipre is een specialist in vervoersdiensten op maat. Nationaal vervoeren zij dagelijk 2.000 medewerkers naar hun werk op gepast, slimme en efficiënte wijze. Blauwendaal heeft hen in 3 weken tijd van 35 Peugeot Boxer Combi's voorzien!

Lees verder
     
Technisch detacheringsbureau Staytec kiest wederom voor Peugeot
Staytec uit Cappelle aan den IJssel heeft recent haar wagenpark uitgebreid met de aanschaf van zes gloednieuwe Peugeot's. De Peugeot 108 sluit perfect aan bij de wensen qua mobiliteit van het technisch detacheringsbureau.

Lees verder